Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Soross tiesā iesūdzējis savu bijušo mīļāko, 29 gadus veco aktrisi

Amerikāņu investīciju miljardieris Džordžs Soross tiesā iesūdzējis savu bijušo mīļāko, 29 gadus veco brazīliešu aktrisi Adrianu Fereiru par uzbrukumu un neslavas celšanu, ziņo ārzemju mediji.

82 gadus vecais miljardieris A.Fereiru nolēmis tiesā iesūdzēt pēc tam, kad A.Fereira tiesā iesūdzējusi Dž.Sorosu.

Aktrise savu prasību cēlusi saistībā ar Dž.Sorosa nepildīto solījumu – proti, miljardieris esot apsolījis viņai 1,9 miljonus ASV dolāru vērtu dzīvokli, ko pēcāk uzdāvinājis citai sievietei. Aktrise arī apgalvojusi, ka miljardieris strīda laikā esot viņai iesitis.

Dž.Soross savukārt tiesā vērsies, apgalvojot, ka 2010.gadā aktrise viņam esot metusi ar lampu, ziņo izdevums New York Post. Miljardieris arī noliedz, ka būtu sitis A.Fereiru.

A.Fereira tiesā vērsās 2011.gadā, pieprasot no Dž.Sorosa 50 miljonu ASV dolāru lielu kompensāciju. A.Fereiras un Dž.Sorosa attiecības ilgušas piecu gadu garumā, bet 2010.gadā pāris izšķīrās, ziņo izdevums Business Insider.

Izdevums New York Post arī apgalvo, ka A.Fereirai varētu draudēt jauna tiesas prāva saistībā ar kādu Jaungada nakts atgadījumu, kurā bijis iesaistīts Kolumbijas universitātes students Kails Dubenskijs. Students plānojot aktrisi iesūdzēt tiesā, jo A.Fereira esot nepatiesi viņu apsūdzējusi izvarošanā.

Kā norāda izdevums, K.Dubenskijs un A.Fereira esot sastrīdējušies, kā rezultātā aktrise izsaukusi policiju, apgalvojot, ka K.Dubenskijs mēģinājis viņu izvarot. K.Dubenskijs ticis aizturēts uz 18 stundām, taču apsūdzība viņam netika izvirzīta. Tiek mēļots, ka strīda laikā A.Fereira pret puisi izturējusies vardarbīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko