Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Tavi smiekli atklāj tavu raksturu

Lai kā tu smietos- pieklusināti, skaļi, skanīgi, ķiķinot utt.- smiekli zināmā mērā atklāj tavu raksturu. Sniedzam desmit izplatītākās smieklu izpausmes. Tavs uzdevums- atrast savu smiešanās manieri - un tādā veidā mazliet iepazīsi savu raksturu. Tikai nepiemirsti, ka katrā testā ir gan daļa nopietnības, gan daļa humora!Tu smejoties ar roku piesedz mutiTu esi mazliet bikla un ne pārāk droša par sevi.

Bieži mulsti un uzskati par labāku sevi pilnībā neatklāt citiem.Tev ir paradums smejoties ar mazo pirkstiņu pieskarties lūpāmTas nozīmē, ka tev ir savi priekšstati par labo toni, grāciju un sievišķību un tu stingri ievēro šos nosacījumus. Tev patīk būt uzmanības centrā.Smejoties bieži atmet galvuTev ir dāsna daba. Dažkārt tu mēdz rīkoties pārsteidzīgi, paļaujoties tikai uz savām jūtām. Vajadzētu vairāk paļauties uz saprātu.Smejoties ar roku pieskaries galvai vai sejaiVisdrīzāk tu esi sapņotāja, fantazētāja. Protams, tas nav slikti- tikai jāpārdomā, vai vienmēr pūlēties savus sapņus, un pat nereālos, īstenot? Vairāk skaidra prāta un reālas pieejas dzīves norisēm!Smejoties rauc degunuTavas jūtas un uzskati bieži mainās. Tu esi emocionāls cilvēks, viegli pakļaujies acumirkļa noskaņai, kas rada grūtības gan tev, gan citiem cilvēkiem.Smejies skaļi, ar atvērtu mutiTu piederi pie temperamentīgajiem, kustīgajiem cilvēkiem. Mazliet savaldības un mērenības tev nenāktu par sliktu. Tev ļoti patīk runāt, taču iemācies arī uzklausīt!Vispirms noliec galvu pirms sāc klusām smietiesTu esi sirsnīga, kautrīga, radusi piemēroties situācijai un cilvēkiem. Savas jūtas un rīcību centies kontrolēt, nekad nevienu nesarūgtināt un nenodarīt pāri.Smejoties saņem zodu plaukstāsLai kāds būtu tavs vecums, raksturā tu esi saglabājusi jaunības iezīmes. Sirdī tev vienmēr ir 16!Smejoties piemiedz acisTas liecina par visai lielu pašapziņu. Tu esi darbīga, neatlaidīga. Taču dažreiz neskādētu pacensties uz sevi paraudzīties it kā no malas.Tev nav noteiktas smiešanāsTu bieži vadies no sava viedokļa un spriedumiem, īpaši neņemot vērā citu uzskatus.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tikpat talantīgs Lesijas līdzinieks

Gudri, uz cilvēku orientēti, runājoši, strādīgi un neuzbāzīgi kompanjoni – tā par gludspalvainajiem kollijiem saka Olga Duduša.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko