Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Vecāki bērnu nosauc par Ādolfu Hitleru

Ņūdžersijas iedzīvotājiem Hītam un Deborai Kempbeliem ir trīs bērni: Ādolfam Hitleram ir pieci gadi, Džoisai Linnai Āriešu Nācijai un Honslinai Hinlerei Džīnijai – trīs. Abi vecāki apgalvo, ka vārdus bērniem izvēlējušies, jo tie viņiem iepatikušies, nevis tāpēc, ka būtu pārņemti ar rasisma idejām. 

Saskaņā ar tiesas spriedumu abiem vecākiem šobrīd ir atņemtas vecāku tiesības. Tiesa lēmumu pamatoja ar to, ka vecāki nav spējuši nodrošināt pietiekamu bērnu aprūpi, turklāt pastāv bažas, ka bērni ir pakļauti vardarbībai. Kempbelu pāris savukārt apgalvo, ka vecāku tiesības viņiem liegtas bērniem izvēlēto vārdu dēļ. 

Kempbelu pāris varas iestāžu redzeslokā nonāca pēc tam, kad Hīts un Debora vietējā konditorijā vēlējās pasūtīt kūku, kurai būtu uzrakstīts virsū novēlējums: "Daudz laimes dzimšanas dienā, Ādolf Hitler". 

H.Kempbels ir pārliecināts, ka sabiedrībai jāspēj pieņemt viņu bērnu vārdi, jo, kad viņu atvases paaugsies, viņi "nesekos Hitlera pēdās". Jāpiebilst, ka Kempbelu pāra māja ir dekorēta ar svastiku, abiem ir arī svastikas tetovējumi, taču Hīts un Debora noliedz, ka tas liecinātu par rasismu - viņiem vienkārši ļoti patīk svastika, vēsta news.com.au. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko