Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops 1.-7. oktobrim

Nedēļas horoskopu 1. - 7. oktobrim piedāvā žurnāls SestDiena.

AUNS. Mierīgu enerģiju periods. Varēsit paveikt labas lietas. Piešķiriet savām dienām krāsas, netērējiet laiku sīkumiem. Nenodariet pāri tam, kurš jums uzticas un daudz palīdzējis. Uz politiķiem liels spiediens no mediju puses, nāksies gudri aizstāvēt savas pozīcijas. Jaunais amats sola lielu slodzi un nesīs daudz sarežģījumu, taču var sākt plānotu sadarbību. Pagaidām atturieties tērēt naudu lieliem pirkumiem. Pašsajūta būs atkarīga no emocionālā stāvokļa. Necentieties mājiniekiem pierādīt vispārzināmas patiesības – nokaitinātie tuvinieki var sarunāt rūgtas patiesības, un būs grūti atkal salabt.

VĒRSIS. Pelēkā rudens ļoti mainīgajos apstākļos ne vienmēr izdosies saglabāt iekšēju mieru. Atelpu grūti gaidīt. Iespējamas sarežģītas situācijas gan attiecībās ar tuvo cilvēku, gan darbā. Atbalstiet mīļoto brīdī, kad viņam nepieciešams padoms un sapratne. Kopā risiniet sasāpējušu problēmu, kļūs labāk un vieglāk. Ne viss būs patiesība, ko jums teiks apkārtējie. Nav ieteicams riskēt, avantūras būs lemtas neveiksmei. Pārmaiņas attiecībās ar vistuvākajiem sāciet ar sevi. Mīļā miera labad reizēm atkāpieties no saviem stingrajiem principiem. Nomierinieties, ievelciet elpu un samīļojiet strīdā iekaisušo.

DVĪŅI. Turpiniet labi iesākto. Mīļotais cilvēks cerēs uz lielāku uzmanību, bet jums vairāk prātā būs darbs. Uzticieties biznesa partnerim, tomēr kontrolējiet materiālo līdzekļu plūsmu. Varat cerēt uz nelielu uzkrātā parāda termiņa pagarinājumu, taču augs procenti. Pagaidām atlieciet jautājumu par darba maiņu, pacentieties saskatīt stabilitāti esošajā situācijā. Uzmanieties no iekaisumiem un apaukstēšanās. Mazāk uzturieties ļaužu pārpilnā vidē. Pēc iespējas vairāk staigājiet kājām. Gādājiet, lai atvašu aktivitātes biežāk notiek brīvā dabā. Ļaujiet dzīvesdraugam un bērniem vairāk rūpēties par jums.

VĒZIS. Lai kā arī risinātos notikumi šajā periodā, tuvais cilvēks jūs visā atbalstīs. Būs tendence dominēt visās situācijās. Lai sasniegtu cerēto, rūdiet pacietību un neatlaidību. Varat pieķerties aktuālām problēmām, spert drosmīgu un apdomātu soli. Darbi ies raitāk, ja pabeigsit iesākto un tikai tad ķersities pie nākamās lietas – šādi viss ritēs diezgan viegli. Mazos darbus uzticiet apzinīgiem kolēģiem. Neiesaistieties strīdos, kas neskar jūs pašu. Nelūgta izpalīdzība var radīt nopietnu nesaprašanos, un problēmas augs kā sēnes pēc lietus. Gribēsiet atrast darbu tālāk no mājām.

LAUVA. Nepadodieties negatīvam noskaņojumam! Dzīvojiet ar savu prātu, mazāk klausieties ļaužu valodās un dažādu portālu ziņās. Darbu, kas krīt no rokām laukā, atlieciet uz vēlāku laiku. Gaidītie rezultāti nāks ar lielu piepūli. Ar izīrētāju var rasties nesaprašanās dzīvokļa lietās. Laikus kārtojiet nepieciešamos maksājumus, aizstāviet savas intereses ar rakstītā likuma spēku. Esiet uzmanīgs, dienas tumšajā laikā atrodoties ārpus mājas. Atvases mēģinās pašas kārtot savu dzīvi projām no vecākiem – nelieciet tām ceļā šķēršļus! Pārbaudījuši savus spēkus, bērni atgriezīsies ģimenes ligzdā.

JAUNAVA. Būs spēks un enerģija. Veiksies, ja izdosies pieņemt dzīves pašreizējo skarbo realitāti. Radīsies labvēlīgi apstākļi tālākai izaugsmei. Var pievērsties atliktam radošam darbam. Liela nozīme būs labām idejām. Saspīlētā gaisotnē darba kolektīvā izjutīsit konkurentu aktivizēšanos, taču tas jūs motivēs strādāt spraigāk. Nostipriniet pamatus rūpīgi būvētajam. Atturieties no nepārdomātas rīcības. Neuzņemieties atbildību par to, kas jums nepieder. Taupiet spēkus, sastādiet samērīgu darba un atpūtas grafiku. Esiet ļoti piesardzīgs uz ceļa. Apsveriet atvases izglītības iespējas tālienē.

SVARI. Perioda pirmā puse emocionāli diezgan sarežģīta, otrā puse – piemērota daudzu nelielu darbu apdarīšanai. Gādājiet par sirsnīgām niansēm attiecībās. Darbā neizpildītais solījums sabojās garastāvokli un sagādās papildu slodzi. Satraucoša informācija var būt ar nolūku maldinoša. Ātri tērēsies vasarā nopelnītais. Nāksies papūlēties, lai noturētu personīgo īpašumu. Dariet visu, lai izvairītos no stresa. Labs laiks rosīties pa māju. Kopā ar tuviniekiem radiet tieši to, par ko esat sapņojuši. Trenējiet prātu, vairāk kustieties. Esiet priecīgs par to, kas jums dots. Atbalstiet atvašu ieteikumus.

SKORPIONS. Veiksies labā noskaņojumā darītais. Pēkšņi notikumi var uz laiku mainīt stabilo situāciju, taču ļaujiet visam ritēt savu gaitu. Iespējams kas tāds, ko jau iepriekš paredzējāt. Mīļotais cilvēks būs pateicīgs par sniegto palīdzību un atbalstu. Draugi vai kolēģi centīsies piebremzēt jūsu aktivitātes. Kāds atnesīs labu un gaidītu ziņu. Varbūt nāksies atcelt lidojumu, taču vēlāk izrādīsies, ka tas bijis uz labu. Nepārdomāti vārdi var izsaukt strīdus ar tuvinieku vecāko paaudzi. Neļaujieties nomācošām izjūtām un apātijai, priecājieties par laiku, kad esat kopā. Vēlams atturēties no sātīgām vakariņām.

STRĒLNIEKS. Dzīvesprieks nezudīs, būsit gatavs uzņemties jaunus pienākumus, gluži vai kalnus gāzt, taču padomājiet, vai tas neradīs pārslodzi. Valsts darbā esiet apdomīgs, nedodiet pamatu aizdomām. Izvairieties no iesaistīšanās protesta akcijās. Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus par tuva cilvēka gaitām, iegūtā informācija būs maldinoša. Izmantojiet iespēju pabūt vienatnē, padomāt. Klausiet ārstam, nekrājiet negatīvas emocijas. Labs noskaņojums novērsīs hroniskas kaites saasināšanos. Saprātīgi ierobežojiet atvasēm interneta lietošanu. Biežāk vadiet laiku kopā.

MEŽĀZIS. Steidzīgs un piepildīts periods. Atvēliet laiku attiecību stiprināšanai. Padomājiet par savu plānu realizācijas iespējām. Jauni apstākļi var satricināt pārliecību par savas rīcības pareizību. Nevairojiet domstarpības ar kolēģiem. Radošai darbībai maz piemērots laiks, ieteicams ieturēt nelielu pauzi. Jūs glābs vēss prāts un apdomība. Neklāstiet savus uzskatus klausītājiem, ja nepārzināt tematu. Ja esat kļūdījies, atvainojieties. Izvēloties ieguldīt naudu, apsveriet dažādus variantus. Kategoriska nostāja radīs nelielu ecēšanos ar dzīvesbiedra vecākiem – neko nezaudēsit, ja mīļi piekāpsities.

ŪDENSVĪRS. Ķildas ar mīļoto ne pie kā nevedīs. Saprātīgi novērsiet tuvojošos konfliktu, jo strīdi tikai ievainos, katram pierādot savu taisnību. Izvirziet kopīgus mērķus. Turpiniet iesākto, pabeidziet pamestus darbus. Neatkāpieties no draugam dotā vārda. Jūsu mieru var traucēt atmiņas par personīgi piedzīvotu notikumu. Iespējami lielāki sadzīviski izdevumi. Mājās neapvainojieties par sīkumiem, centieties veidot ap sevi mierpilnu gaisotni. Morāli atbalstiet tīņus viņiem neierastā situācijā. Uzklausiet savus vecākus. Būsit impulsīvs un spara pilns, bet nemēģiniet pārgalvīgi riskēt.

ZIVIS. Mīļš cilvēks uzturēs pa brīžam plokošo garastāvokli. Kāda saruna liks mainīt pieņemto lēmumu. Investīciju kavēšanās var traucēt profesionālās darbības paplašināšanai. Ja tiekat ierauts attiecību skaidrošanā, ieteicama neitrāla novērotāja pozīcija. Apkārtējie var nepareizi saprast mēģinājumu palīdzēt kādam cilvēkam. Arī pandēmijas laikā neatlieciet profilaktiskās veselības pārbaudes. Nepārmetiet sev nepadarītos darbus, viss notiks īstajā laikā un labā kvalitātē. Neliedziet sev mazus priekus, kas vienmēr sildījuši sirdi. Baudiet mūziku, grāmatas, pastaigas čaukstošajās lapās vai jūras krastā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko