Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 17.-23. decembrim

Nedēļas horoskopu 17.-23. decembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Piesātināts periods. Jaunajās attiecībās katrs vilks uz savu pusi, izvēle būs abpusēji grūta. Finanšu jomā klusums pirms vētras, darbā sastrēgumi, ko likvidēs prasmīga procesu vadība. Savas intereses var nākties pakļaut vairākuma spiedienam. Atradīsit risinājumus problēmām. Jauna, noderīga pieredze. Atbalstiet kolēģu centienus! Nelabvēļi būs ierāvušies savā migā. Gūsiet gandarījumu no ģimenes saliedētības. Piemērots laiks nodarbībām dabā. Centieties ar mīļoto cilvēku izrauties ārpus ierastās vides. Iepriecinās koncerta vai izrādes apmeklējums, laika pavadīšana tuvu draugu lokā.

VĒRSIS. Sirdī un attiecībās liels miers, ja vien nedzīvosit ilūzijās. Novērtējiet reālo situāciju, rīkojieties tai atbilstoši. Ieklausieties intuīcijā, paļaujieties uz to šaubu mirkļos. Darbā apsveriet savu gada veikumu. Turpmāk gribēsit rīkoties pa jaunam, ņemot vērā savu spēju plusus un mīnusus. Ierobežojiet ambiciozās vēlmes, jūsu spēja savaldīties sarežģītā situācijā tiks novērtēta. Atvasēm būs savi mazie noslēpumi – necentieties visu izzināt! Uzturiet uzticības pilnas attiecības, un bērni ar laiku paši visu izstāstīs. Gādājiet par ciešām saitēm ar atvasēm arī šķirtajās attiecībās.

DVĪŅI. Gaiši notikumi, patīkamas emocijas. Turieties braši straujajā dzīves ritumā – viss ir labāk, nekā dažreiz rādās! Pārmaiņas uz labu tuvās attiecībās. Neapvainojieties uz cilvēkiem par pāridarījumu vai nepārdomātu rīcību. Rodiet spēku atvainoties un salabt. Gada tumšāko laiku dzīvojiet mīlestības gaismā, esiet kopā ar tuvajiem. Veiksmīgi izdosies ģimenes pasākumu organizēšana gada klusajos svētkos. Apspriediet ierosinājumus, priekšlikumus, veiciniet mīļajos cilvēkos labdarību. Palīdzība cietējiem, vientuļajiem, vecajiem cilvēkiem un dzīvniekiem gaiši atsauksies ikvienā sirdī.

VĒZIS. Svētku gaidīšanas laiks. Jebkuram darbam veltiet laiku un uzmanību – tas var prasīt spēku un nervus, bet rezultātā būs gan aplausi, gan uzslavas. Mīļotais cilvēks ar jums leposies. Iedvesmojiet ar labām domām savus draugus. Varbūt saņemsit papildu atlīdzību par gadā paveikto. Emociju uzvirmojumā izvairieties no neplānotiem tēriņiem. Zinoši rīkojoties, izdosies pārvarēt veselības kaiti. Kaut tam neticat, tomēr ielieciet savā un tuvo cilvēku naudas maciņos karpas zvīņas – par ļaunu nenāks. Nebaidieties jaunajai paaudzei paust savas atziņas un atklāsmes – gan savā laikā noderēs.

LAUVA. Var rasties vēlēšanās kaut ko mainīt savā dzīvē, galvenais būt pacietīgam un neko nesasteigt – mainiet kaut ko sīkumos, un tad jau redzēs. Radošā darbā mazs pieklusums, bet krājiet spēkus un idejas jaudīgam darba cēlienam. Būs grūti nosēdēt uz vietas, vēlēsities braukt, iet, kārtot un darīt. Uzrunātie draugi nevēlēsies piedalīties. Nevēlama izrādīšanās un plātīšanās medijos. Esiet uzmanīgs uz ceļa, atturieties no pārgalvīgas rīcības un runāšanas pa telefonu pie stūres. Svētku gaidās uzlabosies pašsajūta, tomēr par sevi var likt manīt senāka hroniska kaite. Izvairieties no pārmērībām ēdienkartē.

JAUNAVA. Ja nebūsit egoists, stiprināsies tuvas attiecības. Bez paskaidrojumiem sarausiet nogurdinošas saites. Nebaidieties izcelties uz vispārējā fona, taču nepārdomāts solis vai vārdi var mazināt jūsu ietekmi sabiedrībā. Radīsies iespēja iegādāties kāroto, tomēr esiet apdomīgs izdevumos – ne vienmēr makā būs tik, cik pašlaik. Ģimenē laikus risiniet sadzīviskas kļūmes, jo svētkos meistars būs ar uguni jāmeklē. Atvases savus plānus liks augstāk par vecāku interesēm. Būs grūti izbalansēt starp esošo un vēlamo rezultātu. Izeju var rast, palūdzot par vidutājiem sirdsgudros vecvecākus. 

SVARI. Labs, rosīgs pirmssvētku laiks, būs īsti revolucionārs noskaņojums, taču nerīkojieties impulsīvi, turieties pie plāna. Mīļotajā cilvēkā rūgtumu var izsaukt pedantisms un sīkumainība. Meklējiet jaunas turpmākās darbības iespējas, lieciet lietā senākas idejas. Var mēģināt hobiju pārvērst par biznesu. Stipriniet imunitāti ar pašu zemē izaugušiem dārzeņiem, augļiem un sulām. Īsti vietā būtu izkarsēšanās lauku pirtiņā. Pamanīsit apkārt daudz ko, kam iepriekš nebija laika. Nekritizējiet atvases, var izcelties nesaprašanās. Esiet saprātīgi prasīgs. Neaizmirstiet, iedrošiniet un atbalstiet vecākus!

SKORPIONS. Pietiks enerģijas, bet var pārņemt laiskums. Darbiem nebūs ne gala, ne malas, taču neko nedariet pa roku galam. Nokārtojiet maksājumus un parādus – nebūtu labi kaut ko vilkt līdzi jaunajā gadā. Atvases jutīsies garlaikotas, tāpēc pacentieties bērnus fiziski nodarbināt, neatgaiņājieties no viņiem ar dāvanām un kabatas naudu. Pēdējais laiks mājās iekārtot dūmu detektorus, un piesargieties ar svecēm, īpaši, ja ģimenē ir draiska jaunā paaudze un vēl arī mājdzīvnieki. Rūpējieties par veselību, uzmanieties ar smagumu celšanu, kā arī piparotiem un sāļiem ēdieniem – ievērojiet mērenību it visā!

STRĒLNIEKS. Būsit gatavs izaicinājumiem, taču viss nāks ar laiku. Esiet maigs un rūpīgs pret mīļoto cilvēku. Atradīsit līdzīgi domājošos, bet nebūsit gatavs salīgt mieru ar pretiniekiem. Lēmumus pieņemiet bez steigas. Izpaudīsiet savu radošo garu. Nesatraucieties par saņemto kritiku un pretestību nodomiem, bet teikto arī neaizmirstiet – lobiet graudus no pelavām! Uzmaniet atvašu veselību. Labs laiks nodarbībām svaigā gaisā, taču necentieties ieviest drastiskus norūdīšanās pasākumus. Jutīsities pašauri savā dzīves telpā, tomēr svētkus lemsiet svinēt nelielā savējo lokā. 

MEŽĀZIS. Neliels nogurums, tomēr jutīsities kā zivs ūdenī. Mīļais cilvēks būs pateicīgs par jūsu centieniem prasmīgi samērot atpūtu ar darba stundām. Var mainīties situācija darba jomā. Atbalstīs draugi, būs arī sabiedrotie. Izdosies nedaudz uzlabot materiālo stāvokli. Veiksmīgi atbrīvosities no liekā un apnikušā. Prasmīgi organizējiet darbus mājās. Lai gada nogalē katram savi pienākumi un atvasēm godīga atlīdzība par paveikto. Pārskatiet savus produktu krājumus, gādājiet, lai visa nepieciešamā ir gana un pēkšņi nav jāskrien uz veikalu pēc sāls vai kafijas. Atvēliet laiku ciešam miegam.

ŪDENSVĪRS. Šajā laikā viss atkarīgs no precīzas plānošanas un paša izdarības. Laiku paņems dāvanas meklēšana mīļotajam cilvēkam. Šķietami nepadarāmie darbi tiks paveikti cits aiz cita. Nav labākais laiks piekrist augstāka amata ar lielu atbildības nastu piedāvājumam. Nežēlojiet atzinīgus vārdus mājiniekiem par paveikto. Dzīvesbiedrs var būt noguris un saērcināts, taču humors vai maza dāvaniņa atgriezīs mājās mieru. Atbalstiet atvašu spožās idejas, mudiniet tā rīkoties arī tuviniekus. Atgādiniet bērniem par drošību cīņā ar sērgu, neveiciniet pusaudžu pulcēšanos ārpusskolas pasākumos.

ZIVIS. Vairojiet atklātību tuvās attiecībās. Darbā vienlaikus būs jāpabeidz vairāki projekti. Ja stipri piedomāsit, visu paspēsit. Kolēģi iedvesmosies no jūsu atvērtības un tolerances. Radoša veiksme, iespējama laba samaksa par darbu. Periods labvēlīgs lietišķām sarunām, var nākties pieņemt sarežģītu lēmumu, kas ietekmēs darbību jaunajā gadā. Ģimenē atturieties no jebkādiem strīdiem bērnu klātbūtnē. Ja būs abpusēja vēlēšanās un saprašanās, izdosies izvairīties no domstarpībām. Turpiniet tīkamas vides veidošanu mājās, iesaistieties labdarībā. Mudiniet arī tuviniekus un draugus būt dāsniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko