Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Nedēļas horoskops: 17. - 23. februāris

Nedēļas horoskopu 17. - 23. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Veiciet darbus, vienlaikus novērtējot savu spēku rezerves, sadaliet slodzi – jums vienam pašam nav jādara viss. Ilgstoša darbošanās vienā vietā var apnikt, nebūs gaidīto rezultātu. Labs paziņa var pieprasīt atdot parādu – tas ir goda jautājums, kas jārisina bez negatīvām emocijām. Prieku vairos kustības sporta zālē, skriešana vai darbošanās ārā. Atmest nelāgu ieradumu katrs var tikai pats, bez spiediena no malas. Prāts gan ne vienmēr ar to samierināsies. Jauna iepazīšanās būs ugunīga, bet tai nebūs ilgs mūžs. Nopietni rēķinieties ar laikapstākļiem. Saaukstēšanās var ieilgt.

VĒRSIS. Iespējamas daudzas pretrunas. Labas būs jebkuras pārmaiņas ierastajos ritmos. Kāds var pierunāt veikt darbus, kas nebija jūsu plānos. Svarīgi salīdzināt un pārbaudīt iegūtos skaitļus un faktus. Saskaņojiet viedokļus ar kolēģiem, lēmumus pieņemiet kopīgi, citādi kopsaucēju neiegūt. Jaunus iespaidus gūsiet, lasot grāmatas, klausoties mūziku, gatavojot un baudot garšīgu ēdienu. Pat ja to ļoti vēlēsities, visbiežāk neizdosies palikt vienatnē. Izlādējieties fiziskā darbā vai sporta nodarbībās. Paplašiniet jaunās paaudzes garīgos apvāršņus, aizvediet atvases uz muzeju, koncertu vai filmu.

DVĪŅI. Aktīvs periods. Kolektīvā būsit ļoti rosīgs. Jums var uzticēt jaunus pienākumus – tie būs pagodinoši, bet bez finansiāla seguma. Katrs eiro būs jāizcīna karstās diskusijās. Ātri nogursiet. Var rasties mazvērtības sajūta. Iespējama arī asāka vārdu pārmaiņa. Aktivizēsies konkurenti. Atbalsta trūkums no kolēģiem attālinās no komandas. Nāksies vai nu saņemties un turpināt iesākto, vai ar godu atkāpties. Brīvdienās var pietrūkt enerģijas. Atvases mudinās izbraukt kopīgās izklaidēs. Nāksies pacīnīties ar vēlēšanos palikt vienatnē, taču, ja pievienosities ģimenei, galu galā labi pavadīsiet laiku.

VĒZIS. Perioda sākumā būsit apmierināts ar dzīves ritmu un kārtību. Atturieties būt pārāk prasīgs pret līdzcilvēkiem, valdiet aso mēli. Nevajag mētāties ar vārdiem, jo viss, ko sakām, var realizēties. Cilvēki būs ļoti jūtīgi, ilgi turēs sirdī aizvainojumu. Samulsīsit, negaidīti satiekot senu draugu. Varat nonākt nopietnas izvēles priekšā, jo izrādīsies, ka jaunības dienu jūtas nav apdzisušas. Nebūs viegli pieņemt lēmumu, taču jebkura neapdomība un pārāk strauja rīcība var radīt nopietnas sekas. Pēkšņa apskaidrība ļaus ieraudzīt notiekošo jaunā gaismā, skaidri sapratīsit patiesās vērtības.

LAUVA. Labs periods darbiem, kas rada pozitīvas emocijas. Notikumiem bagāts laiks. Katra tikšanās dos ko noderīgu. Kritiskā situācijā būs svarīgi atrast pareizos vārdus, izmantot zināšanas un pieredzi. Droši ejiet pāri ierastajām robežām, uzdrošinieties vairāk, nekā spējat. Atvases būs prasīgas, nāksies uzklausīt pārmetumus. Piekāpieties un atbalstiet, ja jūtat, ka taisnība bērnu pusē, pretējā gadījumā stāviet kā klints. Pakļaušanās jaunās paaudzes prasībām var mainīt situāciju vecāku starpā. Neņemiet vērā pārmetumus no vecvecākiem, atcerieties, ka pārmērīga lutināšana arī dara skādi.

JAUNAVA. Centīsities izpatikt darba devējam, taču svarīgi neiekrist galējībās. Esiet atvērts notiekošajam. Pārņemiet vērtīgu pieredzi no gados vecākiem kolēģiem. Pagaidām veltīgi cerēt uz kāpumu karjerā, drīzāk jābaidās no jaunām reformām, kas saistītas ar pašreizējo ekonomisko situāciju valstī. Nemeklējiet savu otru pusīti interneta sarakstēs – veiksme var uzsmaidīt kādā ikdienišķā situācijā un sabiedriskā vietā. Mājās neaizmirstiet dzīvesbiedra vai atvases dzimšanas dienu. Būs grūti nenotikušo vērst par labu, piepildīt gaidas, izdarīt kaut ko tādu, kas ar nokavēšanos radīs prieku un piedošanu.

SVARI. Labs laiks, lai tiktos ar vecākiem, darītu to, kas rada pozitīvas emocijas un atstāj patīkamas atmiņas. Pievienojiet savu artavu labdarībai. Atradīsit labu veidu, lai veiksmīgi tiktu pāri šķēršļiem. Veiksies pārdošana un reklamēšana. Komandējumā nokārtosiet uzticēto lietu un ātri atgriezīsities mājās. Svarīga būs prasme komunicēt ar kolektīvu. Pienākumi neļaus brīvi plivināties apkārt. Būs vairāk laika, ja pratīsit savus darbus pāradresēt kolēģiem. Ja vien kāds no abiem jau nav saistīts ar laulības saitēm, var zust robeža starp draudzību un romantisku aizraušanos.

SKORPIONS. Priecājieties par katru jaunu dienu! Spēsit viegli nogludināt sarežģītu problēmu. Jūsu viedoklī ieklausīsies, ar jums rēķināsies – izmantojiet to labu darbu veikšanai. Nomieriniet satrauktos un šaubīgos, palīdziet izmisušajiem. Darbā rīkosities mērķtiecīgi un precīzi. Varat paļauties uz uzticamiem cilvēkiem un viņu savākto informāciju – tas ļaus ātri sasniegt gaidīto rezultātu. Atvēliet laiku attiecību stiprināšanai ģimenē. Nepieļaujiet rutīnu attiecībās ar dzīvesbiedru, mazi, jauki pārsteigumi atsvaidzinās jūtas. Var veidoties plaisa starp atvasēm, ja tā, tad taktiski noskaidrojiet tā iemeslu.

STRĒLNIEKS. Enerģija kūsāt kūsās, nekas nešķitīs par grūtu. Darba vidē var tikt pārbaudītas jūsu izturības robežas. Problēmas pratīsiet noregulēt. Saņemsieties lūgt palīdzību vai padomu. Būs iespējas darīt ko līdz šim neierastu un aizraujošu. Darbā pavadīsit ilgas stundas, taču neaizraujieties tik tālu, ka nezināt, kas notiek pasaulē, un nepamanāt, kā izaug bērni. Aizņemtība var atsvešināt no draugiem, aizvainot tuviniekus. Var iestāties atsalums attiecībās. Izvērtējiet, kas jums ir galvenais, un atcerieties, ka darbs jums būs vienmēr, bet, zaudējot mīļoto cilvēku, būsit strupceļā. Meklējiet kompromisus!

MEŽĀZIS. Ne vienmēr būs tā, kā ir pašlaik, – to turiet prātā gan tad, kad klājas labi, gan tad, kad ne tik labi. Savā visatļautībā nopaļāsiet kādu, kurš itin drīz lems par jūsu darba gaitām. Dubļainais un pelēkais laiks mazinās citkārt kūsājošo enerģiju. Vaļas brīžiem atrodiet kādu nodarbi, kas jums patīk un vairo prieku. Kontā ienāks nauda par pasen padarītu līgumdarbu. Neuzticieties cilvēkam, kurš aizgūtnēm slavē savu preci – jau nopirkto atpakaļ atdot nebūs iespējams. Ja nav lielas vajadzības, šajā periodā vispār atturieties no jebkādu lietu pirkšanas. Vakarā atstājiet laiku divatnei.

ŪDENSVĪRS. Jutīsities spara pilns. Nešauboties varat pieņemt jauna darba piedāvājumu. Nenonieciniet sevi, paļaujieties uz gūtajām zināšanām un pieredzi. Nebaidieties no atbildības. Nekas nav mūžīgs – ja jutīsit, ka netiekat galā, vienmēr pastāv iespēja atkāpties, taču, nepārbaudot savu varēšanu, varat nožēlot garām palaisto izdevību. Ietaupītos līdzekļus šoreiz izlietojiet savām vajadzībām. Iegādājieties apģērbu, kas tiešām patīk, kādu dizaina priekšmetu mājai, interesantu grāmatu, biļetes ar atlaidēm vasaras atpūtai ārzemēs. Nav grēka darbs laiku pa laikam sevi palutināt.

ZIVIS. Labi veiksies aizsāktais darbs, un dienas auļos lielā steigā. Nekas nespēs stāties jūsu ceļā. Kāds tuvs cilvēks var pārsteigt ar negaidītu rīcību. Nemeklēsit kompromisus, nesamierināsities. Pietiks spēka kritiskā brīdī pateikt patiesību acīs, tādējādi gan uz ilgu laiku varat iegūt nelabvēli. Perioda otrajā pusē jutīsities apātisks un noguris. Esiet uzmanīgs uz ielas. Arī atvasēm atkal un atkal atkārtojiet par satiksmes noteikumiem. Paklausiet draugu aicinājumam un brīvdienās dodieties viņiem līdzi, atpūtieties. Ja ir iespēja, izkarsējieties lauku pirtiņā – uzreiz visas rūpes būs kā ar roku atņemtas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko