Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 22. - 28. oktobrim

Nedēļas horoskopu 22.-28. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Darīsit daudz, bet centieties rīkoties bez steigas. Var misēties steigā vienlaikus veicami vairāki darbi. Būtu labi iekārtot nedaudz rāmāku dzīves ritmu. Ņemiet vērā, ka arī mīļotajam cilvēkam ik pa laikam nepieciešams pabūt vienam. Sadaliet pienākumus un nejaucieties otra lietās. Pagaidām netiks piedāvāti jauni projekti un sadarbības varianti. Svarīgi nepadoties izmisumam, paļauties uz intuīciju. Var pārdot kaut ko no jūsu rīcībā esošā, bet nešķirieties no mantotā. Noskaidrojiet savu atvašu talantus un iespējas. Atbalstiet bērnu draudzību. Gādājiet, lai mājā vienmēr valda sirsnība un siltums.

VĒRSIS. Mīļotais cilvēks būs saprotošs un augstsirdīgs. Vieninieki vēlēsies arī turpmāk saglabāt savu neatkarību. Darbā būs vairāk pienākumu, un tie prasīs strauju un konkrētu rīcību. Rēķinieties, ka visiem pa prātam neizdarīsit nekad. Jūsu atklātības dēļ var saasināties citkārt labas attiecības, bet nesteidzieties tās kārtot bez apdoma, nogaidiet. Finansiālo stabilitāti nodrošinās mērķtiecīga jostas savilkšana. Pret ļauno sērgu labi visi aizsarglīdzekļi, ļoti ieteicams uz darbu un mājup doties kājām. Iegrožojiet atvašu pulcēšanos ar draugiem ārpus skolas.

DVĪŅI. Nomāks rudenīgā pelēcība un atšķirtība no cilvēkiem. Arī attiecībās iestājusies neliela atsvešināšanās. Darbi veiksies lēnāk nekā parasti, laiku paņems personisko problēmu pārdomāšana un risināšana. Darba kolēģi būs aizņemti katrs ar savām lietām, neapgrūtiniet nevienu ar garstāstiem par savām problēmām. Nav īstais laiks būvēt gaisa pilis nākotnei, tomēr nezaudējiet ticību un cerību. Glāze vīna vakarā nav smādējama labsajūtas uzlabošanai, bet ar draugiem izrunājieties pa telefonu. Sakiet ikvienam labus vārdus, uzmundriniet un atbalstiet. Ar tuvajiem cilvēkiem dalieties ar to, kas uz sirds.

VĒZIS. Uzturiet enerģiju un možumu. Mīļotais vēlēsies ieviest skaidrību attiecībās – šķiet, pagaidām tam neesat gatavs. Pārceliet izšķirošu sarunu uz labvēlīgāku periodu. Darbā var tikt uzticēts svarīgs uzdevums, kas saistīts ar praktiskumu un pacietību. Nozīmējums liks atteikties no kāda personiska plāna, taču zaudētais nešķitīs būtisks. Izvairieties no visa, kas saistīts ar risku, veselo saprātu un morāles normām. Vērīgs skats uz šķietamo nelabvēli var krasi mainīt attieksmi, palielināt jūsu draugu loku. Mājās gādājiet par mieru un drošību. Atgādiniet sev, ka dzīve nesastāv tikai no darba vien.

LAUVA. Samērā sarežģīts periods dažādu atcelto aktivitāšu dēļ, taču intuīcija palīdzēs orientēties situācijā. Esiet neatlaidīgs, neatkāpieties no plāna pat tad, ja tas šobrīd šķiet neizpildāms. Joprojām gādājiet par līgumdarbu nodošanu solītajā termiņā – steiga nebūs attaisnojums pieļautai paviršībai. Var nākties mainīt viedokli, ja pretī būs neapgāžami argumenti. Atsakieties no liekiem izdevumiem, neveidojiet parādus par komunālajiem pakalpojumiem. Mājās paveiciet sen iecerētus darbus. Labs laiks sirsnīgām un emocionālām sarunām, piemērotas vakariņas sveču gaismā.

JAUNAVA. Rūpīgi apdomājiet savu rīcību pirms nopietna soļa speršanas. Šķitīs, ka mīļotais cilvēks jūs kontrolē. Īslaicīgs dienesta romāns. Darba vidē iespējami jauni vēji. Pierādīsit, ka esat labs stratēģis. Izdosies praktiski realizēt savas idejas. Labu vēlošu cilvēku vidū var gadīties arī skauģis, taču par to nav vērts uztraukties. Gluži kā no gaisa nekas nekritīs. Nopelnītos brīvos līdzekļus pagaidām netērējiet. Brīvdienas kopā ar vistuvākajiem, labs periods attiecību stiprināšanai. Sirsnīgas sarunas dos spēku un mundrumu, kliedēs šaubas un nogurumu. Pirms sniega sakopiet senču atdusas vietas. 

SVARI. Možs un spirgts periods. Daudz kas būs jādara lielā steigā. Ja nevēlaties ķīviņus, centieties atturēties no vēlēšanās būt līderim attiecībās. Labi sapratīsies radošo profesiju pārstāvji. Noderēs jūsu viedums. Periodā iespēja sakārtot gan attiecību, gan naudas jautājumus. Darbā uzspiests klusums. Lūdziet ietekmīgu cilvēku atbalstu. Atlieciet daļu līdzekļu neplānotai vajadzībai. Sarežģījumus ģimenē risiniet miermīlīgā ceļā, izvairieties no skaļām vārdu pārmaiņām, un neskaidrības izrunājiet visi kopā. Nebūs labi, ja kāds no ģimenes iespītēsies pretī citu gribai, būs valdonīgs un lecīgs.

SKORPIONS. Gribot negribot nāksies rēķināties ar pašreizējo situāciju. Nerimtīgs skrējiens starp darbu, māju un atvašu lietu kārtošanu. Ierūsējušās attiecībās rīkojieties saskaņā ar sirdsapziņu. Panāciet, lai neviena puse nav sarūgtināta un neizjūt aizvainojumu. Darbā var pietrūkt pārliecības par rezultātiem. Ticiet, ka lietas nokārtosies. Nezaudējiet lietišķos kontaktus, esiet sirsnīgs un godīgs. Neatsakieties no piedāvāta darba, pat ja šķitīs, ka tas būtu solis uz leju. Spēsiet visu sabalansēt, iegūsiet svaigu skatu uz notiekošo. Augs pieredze, kas noderēs turpmākajās gaitās.

STRĒLNIEKS. Emocionāls un saspringts periods. Izvairieties no domstarpībām ar mīļoto, arī darbā atturieties no asas vārdu apmaiņas. Prāta vētras rīkojiet labvēlībā cits pret citu. Paaugstināta nervozitāte var izraisīt konfliktu uz ilgāku laiku. Partneri var kļūt uzstājīgāki savās prasībās. Ja būs abpusēji laba griba, nokārtosies zemes dēļ kaimiņu starpā ilgi nerisinātas problēmas. Iespējams, nāksies samierināties ar neatdotu parādu. Neesiet vienaldzīgs, palīdziet tiem, kuriem grūti. Vairieties no negadījuma. Saprašanās un saskaņa ar dzīvesbiedru, ja nepārmetīsiet izšķērdību. Atvases novērtēs mieru mājās.

MEŽĀZIS. Lielu pārmaiņu periods, visu laiku būsit kustībā. Dienu ritumu ļoti ietekmēs jūsu straujās garastāvokļa maiņas. Civilattiecībās iespējami konflikti nepiekāpības dēļ. Nešķiediet pats un neļaujiet citiem izniekot jūsu laiku. Darbā kāds savtīgu plānu dēļ uzmanīs katru jūsu soli. Nepieļaujiet kļūdas un paviršību. Attālināti turpiniet apgūt profesionālās zināšanas. Izmantojiet radušos iespēju iedziļināties biznesa lietās. Uz laiku var sarežģīties materiālais stāvoklis. Nezaudējiet modrību. Atradīsiet reālas iespējas, lai rīkotos lietas labā. Neslēpiet mājiniekiem sava satraukuma iemeslu.

ŪDENSVĪRS. Attiecībām var pietrūkt dinamisma un dažādības, apgrūtinās mīļotā cilvēka strauji augošās prasības. Pārpratumus radīs jūsu dažādie priekšstati par abpusējiem pienākumiem. Ieviesiet skaidrību notiekošajā – svarīgi šaubas kliedēt nekavējoties. Ar prieku veiksiet uzticētu un labi atalgotu darbu. Cilvēki var būt ietiepīgi, nestrīdieties, taču pārliecinieties, ka jūsu pienākumi ir noteikti rakstveidā. Šķitīs, ka atvases ir par kūtru mācībās. Bez jūsu palīdzības bērnu skološanās procesā neiztikt. Mājsēdes laikā izcilājiet lietas sen nepārskatītos plauktos – pārsteigumi neizpaliks.

ZIVIS. Nozīmīgs periods radošam darbam. Risiniet ilgi atliktu jautājumu kadru jomā. Nedaudz atdzīvosies bizness. Apstākļu sakritība var burtiski aiz rokas atvest devīgu sponsoru. Būs iespēja izskatīt saistošu turpmākās sadarbības projektu – tas prasīs atbildību un koncentrēšanos. Izdosies lietas ievirzīt pareizajā gultnē. Iespējama nesaprašanās ar tuviem draugiem, kuri šajā laika posmā būs ļoti jūtīgi. Uzvarēsit ar piekāpību un sapratni. Ģimenē labas attiecības, ja ļausities dzīvesbiedra vadībai un atzinīgi novērtēsit viņa pūles. Labvēlīgs laiks vaļaspriekam brīvā dabā tuvu cilvēku bariņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko