Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 24. februāris - 2. marts

Nedēļas horoskopu 24. februārim - 2. martam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Būs nepieciešama divkārša enerģija. Neesat vēl nobriedis nopietnam solim, bet arī nevajag ar to steigties. Profesionālo darbību virzīs iekšējs spēks un darāmā redzējums kopainā. Kolektīvā virmos īsts komandas gars un no jums gaidīs lēmumus un risinājumus. Neriskējiet ar naudas darījumiem. Neliels sasprindzinājums tuvo cilvēku starpā ģimenē. Ļaujiet vecākiem izteikt savas domas, valdiet egoismu. Negatīvā enerģija ietekmēs veselību un pašsajūtu. Centieties nevienam neradīt sirdssāpes. Mīļotais cilvēks sapratīs jūsu izjūtas, rūpēsies par jums, bet pašam vien būs jātiek galā.

VĒRSIS. Vēlēsities sevi parādīt spožākā gaismā, nekā patiesībā jūtaties. Turpiniet darbu pie aktuālā, ievērojiet noteiktos termiņus. Bez svārstīšanās var nākties pieņemt grūtu lēmumu. Lieti noderēs jūsu striktā plānošanas prasme. Rīkojieties pēc tīras sirdsapziņas, nekādā gadījumā neuzņemieties papildu pienākumus – tie jūs nokausēs. Būs sajūta, ka esat lielu pārmaiņu priekšā. Dibiniet saistošus kontaktus – tie noderēs jau tuvākajā laikā. Izvairieties no pārmērīgi atklātām sarunām ar nejauši iepazītiem cilvēkiem. Brīvdienās ciemojieties pie draugiem, piedalieties pavasara talkās.

DVĪŅI. Nozīmīgu darbu sākšanas periods. Tiks pārbaudīta jūsu vadības prasme, spēja vienoties ar nozīmīgiem cilvēkiem. Nežēlojiet enerģiju, lai virzītu darbus laikā un bez kļūdām, taču, neskatoties uz aizņemtību, atrodiet iespēju veltīt laiku arī sev un ģimenei. Laba ziņa no mīļotā cilvēka, taču tā prasīs arī konkrētu rīcību, lai kaut ko mainītu ierastajos ritmos. Nāksies laikā izdarīt dažus it kā sīkus, bet ļoti nepieciešamus darbus dzīvesvietā. Pieaugusī atvase var pēkšņi pamest mācību iestādi un kopā ar draugiem doties darbā uz ārzemēm. Lēmums pārsteigs un satrauks, taču atrunāt nebūs jēgas. Samierinieties.

VĒZIS. Jutīsit, ka tuvojas pārmaiņas darbā. Pārvariet diskomfortu un esiet gatavs pieņemt jauno, kas ienāks jūsu dzīvē. Var nākties pārvērtēt attiecības ar kolēģiem. Katrs rūpēsies tikai pats par sevi. Arī jūs izmantosit ikvienu iespēju savā labā. Neuzķerieties uz pirmo jauna darba piedāvājumu – labāk uz laiku atvilkt elpu un rūpīgāk papētīt iespējas. Nevilinās saviesīgā dzīve, nevēlēsities nekur braukt. Vairāk gribēsiet vadīt laiku mierā un klusumā. Atturieties no neapdomīgiem vārdiem ģimenē. No mīļotā cilvēka saņemsit vislielāko atbalstu. Veltiet arī jūs daudz laika atklātām sarunām.

LAUVA. Šis periods paies, rosoties sabiedrībā. Veiksmīgi uzrunāsit vajadzīgos cilvēkus, nostiprināsit esošos kontaktus. Nejauša tikšanās saistīs no pirmā acu uzmetiena, taču jaunajām attiecībām būs darījumu nokrāsa. Sāksit šaubīties un drīz pieliksit punktu notiekošajam. Pēc publikācijas dzeltenajā presē varat nokļūt sabiedrības uzmanības centrā, bet netaisnojieties – drīz nejaukā ziņa izkūpēs kā migla uz ceļa. Vecāki pārdzīvos par jums. Atrodiet vārdus viņu mierināšanai. Brīvdienās palutiniet sevi. Stipriniet ģimenes saites, sadodieties cieši rokās un sviniet kopā būšanas laiku.

JAUNAVA. Perioda sākumā laba pašsajūta, būsit mērķtiecīgs un uzņēmīgs, gatavs teju vai varoņdarbiem. Šķitīs, ka visas durvis pašas veras jūsu priekšā. Neko no plānotā neatlieciet uz vēlāku laiku, jo situācija var strauji mainīties un tagad neizdarīto var nākties pēc tam atlikt uz ilgu laiku. Tērējiet enerģiju veiksmīgu darījumu kārtošanai. Sev piemītošo pārlieku lielo atbildību un darba lietas atstājiet aiz mājas sliekšņa. Ģimenē esiet vistuvākais cilvēks saviem mājiniekiem. Baudiet iespējas būt savā lokā, kopā gatavojiet vakariņas, nekautrējieties cits citam paust pieķeršanos.

SVARI. Darbojieties pēc plāna. Pievērsieties tikai kam vienam – vienlaikus veikti vairāki darbi nebūs pilnībā pārskatāmi, un var rasties kļūdas. Apstādiniet jau iesāktu procesu, ja pamanāt kļūdu. Perioda otrajā pusē izjutīsit nogurumu, izvairieties no cilvēkiem, kuri jūs emocionāli nomāc. Brīvajā laikā ik dienu kaut uz īsu brīdi veiciet kādu fizisku darbu. Svarīgu lēmumu mājās pieņemiet kopā. Iegādājoties mājdzīvnieku, izskaidrojiet atbildību, kas gulsies uz katru ģimenes locekli. Iesaistiet savus pusaudžus viņus saistošā mērķtiecīgā darbā – atlaides bez nopietna iemesla nav pieļaujamas.

SKORPIONS. Vairāk pievērsieties intelektuālam darbam. Katru dienu kaut mazliet virziet uz priekšu projektu, kam it kā vēl tāls termiņš, – atliekot darbu no dienas dienā, vēlāk strādāsit lielā steigā un arī kvalitāte kritīsies. Komunikācijā ar citiem pacentieties neaizsvilties, jo strīdu sekas būs grūti paredzamas. Iepērkoties nesekojiet modes tendencēm, bet lūkojiet pēc tā, kas jums piestāv, ko izjūtat kā savu otro ādu. Ies no rokas praktiskie darbi mājās vai saimniecībā. Tuvinieku lokā gribēsit, lai viss notiek pēc jūsu prāta. Bieži strīdēsities, bet ātri salabsiet, ja esat apveltīts ar humora izjūtu.

STRĒLNIEKS. Atcerieties, ka neesat viens šajā pasaulē! Ja nepieciešams, nekautrējieties lūgt palīdzību un padomu. Negremdējieties negatīvās domās. Būs gan patīkamas ziņas, gan veiksme, ko pat necerējāt sagaidīt. Visu izšķirs jūsu attieksme pret notiekošo. Autovadītāji, nekādā gadījumā neielaidieties vārdu pārmaiņās ar policistiem – tas maksās dārgi un no jūsu kabatas. Slikts noskaņojums var būt iemesls ķildām un pārpratumiem mājās. Atturieties no alkohola. Skatieties romantiskas filmas, pagatavojiet garšīgas vakariņas un priecājieties par to, kas jums dots šajā dzīves posmā. Sirsnība atgriezīsies.

MEŽĀZIS. Ja atrodaties pie «varas kloķiem», valdiet karstās emocijas, sadarbojieties ar kolektīvu. Daudziem šķitīs, ka esat gatavs iet pāri līķiem, lai izpatiktu vadībai un rīkotos priekšniecībai pa prātam. Svarīgi savu darbu pārvaldīt pilnībā – virspusējas zināšanas var sagādāt kaunu nopietnā apspriedē. Netiks novērtēta jūsu iniciatīva un izlēmība. Izjutīsit lielu diskomfortu, taču tikt galā ar emocijām palīdzēs fiziska slodze, sportošana. Mājās nerunājiet par savām ķibelēm darbā, neskopojieties ar uzmanības pierādījumiem ģimenei, veltiet tam laiku. Bērniem patiks vecāku siltās attiecības.

ŪDENSVĪRS. Būsit apņēmības un azarta pilns, bet steigā varat izveidot ap sevi radošu haosu. Domājiet, pirms ko sakāt, – nelabvēļi jūsu teikto var atstāstīt pa savam, radot nopietnas nepatikšanas. Būs labi, ja pratīsit vietā pateikt pārdomātus vārdus, bet citā reizē arī paklusēt. Izvirziet arvien augstākus mērķus. Neatlaidīgi darbojoties profesionālajā vidē, radīsies iespēja godīgi virzīties augšup pa karjeras kāpnēm. Esiet vienkāršs un izpalīdzīgs pret ikvienu cilvēku. Saņemsit tuva drauga atbalstu un uzmanību. Kā patiesu dārgumu glabājiet ilgajās attiecībās izkristalizējušās ģimenes vērtības.

ZIVIS. Darbā taupiet enerģiju nozīmīgākajiem procesiem. Necentieties par katru cenu iekļūt lielo spēlētāju pirmajās rindās. Ja sāks uzdarboties konkurenti, bez pieredzes esošajiem var plāni klāties. Perioda otrajā pusē mazliet pierims ikdienas straujais temps. Nezaudējiet spēju sapņot – katra diena kļūs izjustāka un nozīmīgāka. Spēsit atlicināt laiku ģimenei, jo īpaši bērniem. Stipriniet atvašu imunitāti, mudiniet visus kopā sportot, kustēties dabā. Nopietni gatavosities pirmajai tikšanās reizei ar mīļotā cilvēka vecākiem. Ja būsit patiess un sirsnīgs, izdosies nodibināt paliekošus kontaktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko