Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nedēļas horoskops 26. augustam - 1. septembrim

Nedēļas horoskopu 26. augustam - 1. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Pārsteidzīgi neatraidiet labi domātu piedāvājumu. Apdomīgi risiniet naudas lietas, jo peļņas gūšana pašreiz nav tik svarīga kā labu attiecību saglabāšana. Inflācija ātri apēdīs iekrāto, tāpēc, ja iepriekš esat atlicis lielāku pirkumu, labāk veikt to tagad. Saudzējiet sevi svelmē, atturieties no ballēšanās un alkohola lietošanas. Pacentieties nepārdegt, mūžīgās problēmas risinot. Nekliedziet, dusmās valdiet emocijas. Par spīti visām magnētiskajām vētrām, nestrīdieties ar tuvo cilvēku par sīkumiem. Esiet iecietīgs, saprotošs, mīļš. Vislabāk ieņemt vērotāja pozīciju. Īstajā brīdī sakiet gala vārdu.

VĒRSIS. Darbam ieplānojiet pietiekami daudz laika, jo periodam raksturīgas liktenīgas kavēšanās, apstākļu maiņa. Viegli spēsit pieņemt galīgos lēmumus un atrast kompromisus. Neļaujieties pesimistu ietekmei – atcerieties, ka globālo notikumu drūmās analīzes nav jūsu lauciņš, labāk uzturiet sevī dzīvesprieku un mundrumu. Nemieru un nervozitāti kliedējiet ar aktīvu radošu aizraušanos un patīkamām fiziskām nodarbībām. Nelietojiet medikamentus bez ārsta receptes. Kā vien spējat, balstiet tuviniekus. Laikus gādājiet par dzimtas senioriem. Sarunās ar atvasēm atturieties no pamācoša toņa.

DVĪŅI. Pašreizējā trauslajā laikā būvējiet dzīvi un attiecības uz stabiliem pamatiem. Uzņemieties atbildību par saviem vārdiem un darbiem, dzīvojiet ar savu prātu. Cilvēkiem pašreiz kā gaiss nepieciešama saticība un saprašanās, tāpēc nolieciet kaujas cirvjus, piedodiet pāri darījumus un aizmirstiet strīda karstumā pateiktus asus vārdus. Būvējiet tiltus. Jebkuras šajā periodā pītās intrigas, aprunāšana, meli un viltus ziņas lemtas neveiksmei. Svešos cilvēkos esot, neiesaistieties skandālos. Ja pēkšņi lemsit atstāt pašreizējo darbu, jārēķinās ar palikšanu bezdarbniekos uz ilgu laiku. 

VĒZIS. Pieaugošās spriedzes dēļ būs grūti saglabāt mieru sirdī. Svarīgs emocionālais līdzsvars. Darba lietās no jums prasīs lielu pašatdevi. Izdosies veiksmīgi pieņemt svarīgu lēmumu. Jārēķinās ar skolas vecuma bērnu satraukumu, un rūpes par viņiem var saasināt attiecības ģimenē. Mājiniekiem jābūt iecietīgiem un izpalīdzīgiem. Neko neatlieciet uz pēdējo brīdi. Brīvdienās pirms skolas gaitu sākuma savāciet bariņā mīļos, radus un viņu bērnus un draugus. Nosviniet aizejošo vasaru, skatieties uzņemtos video un fotoattēlus, kavējieties atmiņās. Gādājiet par to, lai neviens nejūtas atstumts.

LAUVA. Nemierīgs periods. Darbā turpināsies reformas, un tas viesīs nedrošības sajūtu. Vērtējiet notiekošo ar kritisku prātu un saglabājiet mieru, jo pašlaik neko nevarat mainīt. Uzmanīgi painteresējieties par darba iespējām savā nozarē. Domājot par priekšdienām, satrauks materiālais jautājums. Nebūs ne laika, ne vēlēšanās apcerēt politikas kataklizmas pirms vēlēšanām oktobrī. Saspringums attiecībās ar bērniem. Pusaudži jutīsies ieslodzīti mājās, bieži iespējamas domstarpības. Skaidrojiet, ka atvasēm skaidri jāapzinās, ko viņas vēlas un kādas var būt rīcības sekas. Pastāv infekcijas risks.

JAUNAVA. Biznesa operācijās biedējošs pieklusums, nav vēlams ne aizdot, ne aizņemties. Iekrātos līdzekļus izmantojiet savu privāto pozīciju stiprināšanai rudens un ziemas laikā. Gādājiet, lai izdevumi nepārsniedz ieņēmumus. Pabeidziet dažādu iemeslu dēļ nepabeigto. Pieņemiet lēmumu un nodrošiniet tā izpildi. Pagaidām atturieties no lietota transportlīdzekļa iegādes. Daudz ko noteiks iepriekš neparedzamu apstākļu sakritība. Uzmaniet savu un mīļo cilvēku veselību. Mājās pārlūkojiet uzkrātos pārtikas produktus un atbrīvojieties no derīguma termiņus zaudējušajiem. Uzturiet saites ar draugiem.

SVARI. Varēsit rīkoties gandrīz bez ierobežojumiem, tomēr nevajadzētu pārcensties. No jums tiks prasīta apdomāta un precīza rīcība. Izvērtējiet notiekošo, pieņemiet lēmumu, nedomājot par personīgo labumu. Var sākt ko labi izplānotu. Gādājiet, lai turas veselība, lai neizsīkst spēki, citādi zaudēsit optimismu un nespēsit kontrolēt situāciju. Ģimenē ieildzis atsalums starp dzīvesbiedriem, ko veicina jūsu aizņemtība un uzmanības trūkums. Centieties vērst par labu savu nevērību, atzīstiet kļūdas. Ja spēsit uzveikt augstprātību un paštaisnumu, kopā atkal būs silti un mierīgi.

SKORPIONS. Kolektīvā var rūgt nemiers par darba nosacījumiem. Neiesaistieties lietās, kas uz jums neattiecas. Iespējamas nelielas materiālās problēmas uzņēmējdarbībā. Sekojiet izmaiņām likumdošanā, finansiālā darījumā var būt nepieciešams zinošs vidutājs, taču drīz būs iespējams gūt pozitīvu rezultātu. Uzmaniet situāciju ģimenē. Pusaudži būs uzvilkti un nervozi. Gādājot par atvasēm, svarīga vienota abu vecāku pozīcija. Neesiet kategoriski, aizstāvot katrs savu patiesību. Sirsnība nolīdzinās radušās asās šķautnes. Būtiski ir ģimenē sargāt mieru un vienotību, un tas ir paveicams darbs. Svarīgi visiem būt kopā.

STRĒLNIEKS. Emocionāls un praktisks laika posms. Piefiksējiet savus sapņus un vīzijas. Biežāk nekā citkārt var nākties atrasties ārpus mājas. Iespējamas kavēšanās. Svarīga ir mērķtiecība un plānota darbība. Necentieties paātrināt notikumu gaitu – visam savs laiks. Meklējiet skaidru līdzsvaru savās vēlmēs un iespējās. Var būt neliels guvums materiālā ziņā. Brīvdienās var nākties doties uz laukiem ražas novākšanas talkās. Būs grūti apvienot ģimenes locekļu plānus, taču rodiet visiem pieņemamu izeju. Diezgan sarežģīts dzīvesbiedru personīgo attiecību laiks – nesarunājiet lieku.

MEŽĀZIS. Joprojām cīnīsities ar nepadarāmiem darbiem. Šķitīs, ka tiekat ierauts pretstraumes plūdumā. Esiet izlēmīgs un konstruktīvs, sabalansējiet līdzsvarā savas vēlmēm ar iespējām. Pārdomāti saplānojiet slodzi, lai nesākas sastrēgumi. Palīdzēs darbu sakārtošana pēc prioritātēm. Ģimenē sadaliet veicamos darbus uz galviņām. Diezgan sarežģīts mīļoto cilvēku personīgo attiecību laiks, būs vajadzīga gudrība un pacietība. Balstieties uz sava rakstura labajām īpašībām. Svarīgi tieši tagad nepazaudēt savstarpējos kontaktus ar strauji augošajām atvasēm. Padariet par svētkiem skolas gaitu sākumu

ŪDENSVĪRS. Kaitinās neplānotas pārmaiņas ierastajā dienu ritumā. Kāds notikums vai tikšanās dos vērtīgu atziņu. Esiet praktisks. Kaitēs augstprātība. Pieņemiet tuvinieku vai draugu piedāvāto padomu vai atbalstu. Biznesa jomā nepieciešama aktīvāka rīcība. Bez uzbāzības un gaumīgi, taču reklamējiet savu produkciju sabiedriskos pasākumos. Centieties turēt atvases uzmanības lokā, neļaujiet bērniem nīkt pie televizora, skatoties visas pārraides pēc kārtas. Māciet sijāt graudus no pelavām. Organizējiet ģimeniskus izbraukumus. Apmeklējiet kultūras pasākumu.

ZIVIS. Apstākļi nesolās būt viegli. Jūs var gremdēt spītība un nepiekāpība. Viskarstākajās situācijās neļaujiet vaļu emocijām, saglabājiet paškontroli. Ļaujiet notikt tam, kam būtībā jau esat gatavs. Esiet neatlaidīgs, un lietas nokārtosies, pietiks spēka visam iecerētajam. Ar mīļoto cilvēku cieši vienos kopīgas intereses un ģimenes pavards. Uzturiet vismaz virtuālas attiecības ar seniem draugiem. Atvēliet savā sirdī vietu žēlsirdībai – tai var būt dažādas izpausmes. Labie darbi, neatkarīgi no to lieluma, atsauksies jūsu dzīvē. Māciet atvasēm saskatīt iespējas vairot labestību apkārtnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 19.04.2024.

Eskalatorus izdomājuši vārguļi, kas nespēja kāpt augšā vai lejā pa kāpnēm bučojoties.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko