Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Nedēļas horoskops: 27. oktobris - 2. novembris

Nedēļas horoskopu no 27. oktobra - 2. novembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Samērā mierīgs periods. Netrūks enerģijas, taču dzīvojiet ar apdomu. Ja radīsies vēlēšanās uzņemties interesantu darbu, nebēdājiet par sākotnēji nelielo samaksu – kādu laiku jums pietiks ar morālu gandarījumu. Darba vide var pārbaudīt jūsu izturības robežas. Dažādi ierobežojumi un pienākumi stipri reglamentēs laika ziņā, jutīsities kā piesiets. Jākoncentrē gribasspēks. Noskaņojums atkarīgs arī no tā, kādu attieksmi jutīsit no citiem. Attiecībās var zust robeža starp draudzību un mīlestību. Dažkārt šķitīs, ka jūs negrib saprast arī vistuvākie, tad atrodiet laiku un izrunājieties.

VĒRSIS. Iespējamas nesaskaņas ar vadību. Esiet savaldīgs, ironiskas piezīmes un sarkasms šoreiz nebūs vietā. Būs veiksmīga sadarbība ar labi pazīstamiem partneriem. Iesaistieties labdarības projektā. Nepārejošs nogurums var radīt nopietnas problēmas saskarsmē ar citiem, tāpēc jau laikus parūpējieties par organisma stiprināšanu. Ar mīļoto būs dvēseliska tuvība. Romantiskas saites darbā gan var sagādāt pamatīgas galvassāpes. Nevajag plaši apspriest savas izjūtas. Dzīvesbiedram var būt kādas nepatikšanas, netirdiet viņu ar izprašņāšanu. Brīvdienās iegādājieties kaut ko, kas abiem rada prieku.

DVĪŅI. Pieklusīs lielie strīdi, ar prieku izlīgsit. Var rasties nopietni šķēršļi radošam darbam – tie jāpārvar ar mieru un apdomību. Ja visu labi sakārtosit un izplānosit, izdosies nostiprināt savas pozīcijas. Neuzņemieties cita cilvēka pienākumus. Sabiedriskā vietā neiesaistieties strīdā ar agresīvu cilvēku. Esiet atsaucīgs, bet ne uzbāzīgs, apsveriet, vai jūsu palīdzība tiešām nepieciešama. Neprovocējiet tuvo cilvēku uz greizsirdību – otram būs ļoti grūti piedot notikušo. Starp atvasēm var sākties teritorijas dalīšana, ļaujiet bērniem pašiem tikt galā, nenostājieties mazākā lolojuma pusē.

VĒZIS. Nav īstais laiks kārtot finanšu lietas. Grozījumi likumos vai citi iemesli var radīt uztraukumu un neadekvātu rosību. Iespējams materiāls zaudējums. Neveiksmju virkne var ietekmēt jūsu autoritāti, tāpēc uz brīdi labāk nolieciet malā visus darbus, pamainiet dienas ritmu, atpūtieties. Ieteicama mērena diēta, garas pastaigas svaigā gaisā un profilaktiskas veselības pārbaudes. Visai saspringtas attiecības ar tuvo cilvēku. Apvaldiet ārpusē uzkrātās dusmas, mēģiniet savu nevērību vērst par labu ar mīļumu. Necentieties būt noteicēji strīda karstumā. Savstarpēja pretimnākšana kliedēs tumšus negaisa mākoņus.

LAUVA. Ne viss risināsies tik labi, kā gribētos. Var neizdoties mēģinājums gūt ātrus ienākumus. Pat nepamanīsiet, kad jau būsit neapdomīgi izdevis iekrāto, tāpēc labāk turpiniet regulāri dzēst parādu. Ģimene būs jūsu stiprā pils, ja to nepagurdams stiprināsiet. Esiet uzmanīgs vārdu izvēlē – atcerieties, ka skarbums un apvainojumi bieži paliek kā akmenī iekalti. Ja tikko izjukušas iepriekšējās attiecības, nesteidzieties meklēt jaunu partneri. Vecā mīlestība mēģinās atgriezties, taču jums jāklausa savai intuīcijai – gadās, ka lāpītas attiecības atkal aiziet vecajās sliedēs.

JAUNAVA. Stingri pārdomātas rīcības laiks. Kopumā lietas ritēs raiti. Bez minstināšanās pieņemiet svarīgus lēmumus. Nāksies atgriezties pie tādu lietu kārtošanas, kuras uzskatījāt par izbeigtām. Var atjaunoties senākas biznesa attiecības. Iespējamas nodokļu problēmas ar valsts iestādēm. Neatlieciet uzņēmuma vai ģimenes parādu kārtošanu. Strīds ar mīļoto par jūsu tēriņiem ārpus mājas atņems sirdsmieru. Izlemiet, kas nepieciešams, un rīkojieties. Atvašu acīs nenonieciniet dzīvesbiedru pat tad, ja neesat vairs kopā. Atcerieties, ka vecāku šķiršanās bērniem ir liela sāpe, neliedziet atvasēm satikšanos un biežāku kopā būšanu.

SVARI. Iespējama gaiša josla dzīvē. Vēlams aktīvi darboties jomā, kuru labi pārvaldāt. Būs atbalsts, palīdzēs draugi. Saņemsit atlīdzību par labi izstrādātu projektu un godam izdarīsit arī iepriekš atlikto. Var veikt plānotu pirkumu, lai gan pagaidām nevajadzētu iegādāties nekustamo īpašumu. Neriskējiet bez vajadzības, skrupulozi iepazīstieties ar potenciālo pirkumu. Atturieties no piedāvājuma neoficiāli piestrādāt. Izplānojiet brīvdienu izklaides, kas iespējamas pašreizējā situācijā. Nepētiet mīļotā cilvēka neizdarības – atcerieties, ka katram ir trūkumi, arī jums. Ticiet un uzticieties!

SKORPIONS. Neļaujieties pelēkam garastāvoklim. Labi izgulieties, tad jums būs možs noskaņojums. Ja nobriedusi kāda vēlēšanās, piemērots laiks, lai sāktu ko jaunu. Nopietni izvērtējiet negaidītu darba piedāvājumu – ne viss solītais piepildīsies. Izsakiet darba devējam savas prioritātes. Pagaidām nav gaidāmi ieguvumi no investīcijām. Neņemiet galvā sīkas ķibeles – to dēļ jūsu dzīvē nekas nemainīsies. Atturieties no pēkšņas un lielas fiziskas slodzes. Prasmīgi līdzsvarojiet laiku starp darbu un mīļoto cilvēku. Attiecības būs stabilākas, ja necentīsities vienmēr pamācīt un nemitīgi kontrolēt situāciju. 

STRĒLNIEKS. Rudenīgo dienu ritējumā saglabājiet dzīvesprieku! Meklējiet un saskatiet pozitīvo it visā. Panākumi gan nedosies rokās ne viegli, ne ātri. Ja strādājat komandā, uzturiet draudzīgu atmosfēru. Uzklausiet un izvērtējiet iebildumus un vērtējumus. Labvēlīgi apstākļi dažādu veidu drošiem darījumiem. Svarīgi lietišķi kontakti ar konkurentiem. Esiet apdomīgs, neriskējiet ar veselību. Sakārtojiet tās dzīves sfēras, ar kurām neesat apmierināts. Atturieties asi kritizēt tuviniekus vai radus. Vairāk laika atvēliet praktiskiem darbiem mājās. Nopietni sagatavojieties aukstajam gadalaikam.

MEŽĀZIS. Jaunas vēsmas ikdienas gaitās. Savā darbā jutīsit lielu stabilitāti. Baudīsiet iepriekš paveiktā darba pozitīvos rezultātus. Klusībā pretendēsit uz augstāku amatu. Rīkojieties apdomīgi un bez steigas. Pārbaudiet parakstam iesniegtos finanšu dokumentus, rēķinus un līgumus – var būt nepieciešami nopietni precizējumi. Praktiskos darījumus kārtojiet perioda otrajā pusē. Personīgos tēriņos sevi lieki nebremzējiet, tomēr esiet taupīgs, pērciet nepieciešamo. Mājās miers un saskaņa. Neatlieciet plānoto kultūras pasākuma apmeklējumu, bet atturieties no laika tērēšanas internetā.

ŪDENSVĪRS. Jo augstāk vēlēsities kāpt, jo vairāk šķēršļu radīsies ceļā. Paļaujieties uz savu neizsīkstošo enerģiju un možo prātu. Ieteicams neuzņemties pārāk daudz pienākumu. Visu laikā paveikt būs grūti. Pārlieka aizņemtība ārpus mājas sarūgtinās mīļoto cilvēku. Izmantojiet laiku garīgai pilnveidei, veldzējiet sirdi, attīstot vaļasprieku. Pievērsiet uzmanību savam izskatam. Varat ļauties vizuālām pārmaiņām, kaut ko pamainot stilā, frizūrā, variējot ar jums neierastiem krāsu toņiem. Tiekoties ar mīļotā cilvēka vecākiem, esiet laipns, iecietīgs un sirsnīgs, kopā pārlapojiet dzimtas foto albumus.

ZIVIS. Brāzmainas emocijas, daudz iespaidu. Dažkārt, palicis vienatnē, jutīsities aizmirsts. Hobijs mazinās grūtsirdību un vairos pozitīvo enerģiju. Lieliski sapratīsities ar līdzīgi domājošajiem. Nenokārtoti dokumenti var kavēt finansiālos darījumus un traucēt īstenot iecerētos projektus. Izvairieties no infekcijas. Esiet pateicīgs cilvēkiem, kuri jūs vienmēr atbalstījuši. Aktīvi līdzdarbojieties tuvo cilvēku dzīvē. Laikus risiniet sadzīviskus sarežģījumus. Arī ar pašām mazākajām atvasēm mīļi runājiet par visu, kas jums apkārt. Bieža kopā būšana nodrošinās jums sirsnīgas attiecības nākotnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko