Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Nedēļas horoskops 29. jūlijam - 4. augustam

Nedēļas horoskopu 29. jūlijam - 4. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Neatlieciet ikdienā darāmo. Pacietības trūkums var sabojāt labi iesākto. Apspiediet sevī vēlēšanos dominēt tuvu cilvēku lokā. Piesavinoties visus laurus sev, varat zaudēt labus draugus. Nedodiet iemeslu citiem par jums teikt, ka tukša muca tālu skan. Darbā tiks pamanīta katra jūsu kļūdīšanās. Nepieciešama lielāka piesardzība naudas lietās, uzmanību prasīs arī tuvinieka materiālā atkarība. Jūsu palīdzība tiks ļoti novērtēta, tikai dodiet lūdzējam rokās nevis zivi, bet makšķeri. Mājās var nepietikt laika, lai apdarītu praktiskās lietas, – izvairieties no asas vārdu pārmaiņas ar dzīvesbiedru.

VĒRSIS. Emocionāli spraigs periods, bet sāksies patiesi iedvesmojošs un pacilājošs laika cēliens. Atradīsities straujā notikumu plūsmā, esiet gatavi reaģēt uz negaidītiem pavērsieniem. Varat noslēgt kādu nomācošu etapu savā dzīvē, iegūsit nozīmīgas atziņas turpmākajam ceļam. Darbā paļaujieties uz kolēģu spējām – vieni paši daudz nepaveiksit. Lieciet lietā savu praktisko pieredzi, labiekārtojiet mājokli. Atradīsit interjeram ļoti piemērotu mēbeli. Risiniet pēkšņi uzradušos veselības problēmu, uzklausiet ārsta padomus – rezultāti neizpaliks. Vairojiet siltumu un sirsnību ģimenē. 

DVĪŅI. Nervozēsit, jūs bieži kaitinās sīkumi, bet neļaujiet maznozīmīgām neveiksmēm vai apkārtējo intrigām bojāt dienas. Nepārzinot situāciju, varat iebraukt dziļā grāvī. Strīdus risiniet mierīgi, ar cieņu, bez apvainojumiem un bez alkohola ietekmes. Ģimenē ļoti svarīgi bez strostēšanas un ierastām pamācībām uzklausīt atvases. Varbūt bērnu pretenzijas rodas, nepārzinot ģimenes materiālās iespējas. Jautājums risināms, tikai saliekot galvas kopā. Apziniet epidemioloģisko situāciju valstī, pieņemiet apdomātu lēmumu savā un ģimenes labā. Savējo lokā varat organizēt kopīgus izbraukumus. 

VĒZIS. Šķiet, ka dienas raujas arvien īsākas, tomēr atturieties no steigas. Pat tad, ja kaut ko neizdarīsit, pamatos nekas nemainīsies. Dzīvojiet savā ritmā. Kaut ko svarīgu izlemjot, turiet prātā Dieva baušļus. Tveriet mirkļus, esiet kā pulsējošs dzinējs. Ar sapratni uztveriet vistuvākā cilvēka negatīvās rakstura izpausmes. Neraizējieties par bērnu alkām pēc patstāvības, ievirziet viņu gaitas pareizā gultnē. Dzīvesbiedru attiecībās liela nozīme vecāku iespaidam. Cieniet tēvu un māti, uzklausiet viņus, bet atcerieties, ka jums jādzīvo sava dzīve, – pat ja pieņemsit nepareizu lēmumu, varēsit vainot tikai sevi.

LAUVA. Šis nav īstais laiks, lai ietu pret straumi. Svarīgi taupīt iekšējo enerģiju, veltīt vairāk laika sev. Pēkšņa impulsa vadīta rīcība konkrētā situācijā izrādīsies vispareizākā. Atrisināsies kāda neskaidra problēma. Varat gūt papildu ienākumus, pateicoties spējām paša rokām radīt kaut ko skaistu. Mazāk raizējieties par apkārt notiekošo, ne darbā, ne ģimenes dzīvē neuzstājiet uz savu. Turieties pie izstrādātā plāna, skaidrs mērķis motivēs darboties. Ģimenē neprasiet no tuvajiem neiespējamo. Garāka pastaiga vienatnē izvējos nogurumu un skumjas domas, noskaņos jaunam darba cēlienam.

JAUNAVA. Sargeņģelis jūs sargās. Izdosies izkļūt no ķezas uz ceļa. Kolēģi paļausies uz jūsu zināšanām un atbalstu. Radošajā grupā visiem nāks par labu jaunas vēsmas, meklējiet darbības iespējas visos virzienos, taču uzmanieties – arī konkurenti darbojas. Atturieties organizēt projektu vai teikt runas, kas ir pret jūsu pārliecību. Neļaujiet apsūbēt ilggadīgām attiecībām. Uzspodriniet atmiņu šķautnes. Mazi uzmanības pierādījumi sasniegs vēlamo, novedīs pie emocionāla pacēluma. Ja nepazaudēsit atrasto kopsaucēju, jauna iepazīšanās būs ilgstoša. Vienos cieša emocionālā saikne.

SVARI. Brīžiem liksies, ka dzīve aizrit jums garām, satrauks nejauku sīkumu un neskaidrību pilna josla. Droši paļaujieties uz intuīciju, esiet aktīvāki. Birojā tiks atbalstīti jūsu priekšlikumi. Uzticieties darba biedriem, tomēr savas idejas noteikti labāk realizēt pašam. Saglabājiet apdomību, nepārsteidzieties. Sakārtojiet projekta dokumentāciju. Kāds var pretendēt uz jūsu darba pirmtiesībām. Noderēs jūsu diplomāta spējas. Atvase posīsies izlūkbraucienam, gatavojoties studijām ārzemēs, labi būtu ceļā doties kopā. Esiet gatavi pārsteigumiem, kurus veiksmīgi izdosies nokārtot.

SKORPIONS. Periods ar pārpratumiem un ķildām. Visapkārt daudz tukšu runu un solījumu. Var rasties negaidītas iespējas karjeras attīstībā. Enerģija savienojumā ar komunikabilitāti un organizatora dotībām vairos plusus darba devēja acīs. Par spīti visam jums joprojām būs svarīgi saglabāt neatkarību. Vēlams ieturēt savu līniju. Izmantojiet iespēju uzlabot sarežģījušās tuvās attiecības. Svarīgi nekritizēt un neizrīkot mīļoto cilvēku, valdiet aizkaitināmību. Nesaskaņas var izraisīt nesaimnieciski izlietotā kopīgā nauda. Izvērtējiet situāciju, vienojieties. Uzticieties pašsajūtai. Apmeklējiet ģimenes ārstu.

STRĒLNIEKS. Iekšēju spēku pietaupiet nopietnām lietām. Nepieciešama apdomība, lai nesadarītu grūti labojamas lietas. Atvēliet laiku tam, kas agrāk ticis pamests novārtā. Emocionālās attiecības ģimenē un darbā kārtojamas ar pacietību un sapratni. Rīkojieties un dariet lietas ar lielu iecietību. Pabeidziet iesāktos darbus, citādi tiksiet steidzināts un tas ietekmēs veicamā kvalitāti. Cik iespējams, atturieties no uzturēšanās sabiedriskās vietās. Ja esat laikus brīdināts, nenervozējiet par atvašu gaitām. Saglabājiet mieru un esiet saprātīgs sarunās ar tiem, kuri cer uz jūsu atbalstu un mierinājumu.

MEŽĀZIS. Jūsu spēkos ir reāli novērtēt situāciju un pieņemt pareizos lēmumus. Panākumus gūsiet ar domubiedru un visas komandas atbalstu. Ja spēsiet visus saliedēt, darbi ritēs pēc plāna. Periodā iespējams neliels finansiāls zaudējums, kuru tomēr drīz atgūsiet. Atturieties no azartiskas rīcības un mierinājuma meklēšanas alkoholā. Saņemot labāk atalgota darba piedāvājumu, līdzsvarojiet visus par un pret. Ja vien ir tāda iespēja, rosieties dārzā, savā saimniecībā un ģimenē. Gādājiet, lai saspringtais laiks neiespaido attiecības ar atvasēm. Ņemiet vērā, ka vieglāk ir sastrīdēties nekā salabt. 

ŪDENSVĪRS. Attiecībās maigums un saprašanās. Radošums darbā. Neļaujieties ilūzijai, ka apkārtējie notikumi jūs neskars. Jābūt gatavam dažādiem pavērsieniem. Kāda teiktais var likt uz notikumiem paraudzīties ar jaunu skatu. Kļūs skaidrs, kā atrisināt samilzušu problēmu. Nepadodieties, kad apsīkst cīņas spars. Var būt nepieciešama droša rīcība. Draugu un domubiedru atbalsts nāks pašā laikā. Meklējiet jaunas iespējas un attīstības ceļus nākotnei. Periods piemērots sadzīviskiem darbiem. Papildiniet iemaņas ēdienu gatavošanā, biežāk ejiet staigāt. Atvases būs laimīgas par kopā būšanu.

ZIVIS. Periodā iespējami mazi, jauki piedzīvojumi. Necentieties par katru cenu saglabāt irstošas attiecības. Viegli piemērosities pārmaiņām, pietiks spēka plānot darbus tuvākajai nākotnei. Nav īstais laiks uzstādīt stingras prasības. Meklējiet kompromisus. Uzmanīgi uzklausiet ierosinājumus, tie var noderēt. Pabeidziet labi iesākto, nodrošinieties ar visu darbam nepieciešamo. Nepaļaujieties uz dāsniem atvieglojumu solījumiem. Veiksies, tikai apdomāti riskējot. Tādā gadījumā iecerētais var izdoties. Pasakiet paldies palīgiem. Neuzspiediet atvasēm savu gribu. Tiksiet uzklausīts kā gudrs draugs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko