Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Nedēļas horoskops: 30.jūnijs –06. jūlijs

Nedēļas horoskopu 30.jūnijam –06. jūlijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Ar mīļumu panāksit vairāk, taču visu dariet ar mēru. Neuzspiediet savu gribu. Darbā būs daudz pienākumu, jāpaveic arī iekavētais – tas radīs stresu. Kāds piedāvājums var pavērt iespējas izaugsmei. Radošajiem var rasties labs brīdis, lai nopelnītu. Sabiedrībā atturieties no krasām emociju izpausmēm. Sarežģītā situācijā labāk vērot, nevis stāvēt protestētāju rindā. Atvase būs neziņā par turpmākā ceļa izvēli. Vasarā gādājiet par kopīgiem interesantiem pasākumiem. Piedalieties izklaidē, kas rīkota ar prieku; tiecieties ar draugiem, esiet klāt visur, kur jūs aicina. Pievērsiet uzmanību veselībai.

VĒRSIS. Valdiet pārgurušā prāta negatīvās izpausmes – tas svelmainā laika dēļ un nav uz ilgu laiku. Risiniet situācijas bez aizvainojumiem un apvainojumiem. Nopietnas lietas labāk atlikt uz vēlāku laiku. Sargieties no garnadžiem brīvdabas pasākumu vietās. Par sevi var likt manīt hroniska kaite. Var ierasties ciemiņš uz ilgāku palikšanu – tādā gadījumā izklāstiet savus labas kopā dzīvošanas noteikumus. Dodieties pļavās vākt ārstniecības augus. Novērtējiet mīļo draugu, viņa palīdzību un atbalstu. Neuzturiet slepenas attiecības – tās ātri var nākt gaismā. Uzmanīgi izvēlieties ēdienus, ja ieturaties ārpus mājām.

DVĪŅI. Biežas garastāvokļa maiņas. Izjutīsiet nepamatotu spriedzi. Nekoncentrējieties uz personiskām problēmām. Rosieties cilvēkos, ar kuriem jūs vieno kopīgas intereses. Neplānojiet dižus darbus, dariet visu bez steigas. Atturieties no ķīviņiem. Veiksies radošos pasākumos un nometnēs. Neļaujiet cilvēkiem no malas jaukties jūsu lietās. Rīkojieties pēc principa «vīrs un vārds». Nevienam neko nesoliet, ja zināt, ka solījumu nevarēsit turēt. Var traucēt kautrība, centieties to pārvarēt. Nebūtu vēlama rīvēšanās mīļoto starpā. Karstā laikā ieteicama atslodzes diēta.

VĒZIS. Vasaras laikā piedāvātais papildu darbs draud ar pārslodzi – derētu atvilkt elpu. Izmantojiet draudzīgus kontaktus, aiciniet savā lokā labu vēlošos. Risiniet praktiskus jautājumus savā lauku saimniecībā. Nepaļaujieties uz sarunāto palīgu godaprātu. Mājās vēlēsities rīkoties patstāvīgi, bet tas var izraisīt tuvinieku nepatiku, it īpaši, ja naudas maks atrodas jūsu rokās. Attiecības var ietekmēt nogurums. Labojiet pieļautās kļūdas, atzīstiet savu vainu. Izmantojiet pieejamās kultūras dzīves aktivitātes – tas atjaunos gara spēkus. Pārvarēsit nelabvēlīgu apstākļu sakritības atvaļinājuma laikā.

LAUVA. Raujieties laukā no rutīnas. Darbā viedokļu dažādībā būs grūti saglabāt konsekventu nostāju. Ieklausieties intuīcijā. Nemetieties notikumu virpulī, emociju vadīts. Saskatīsit negācijas, tomēr netērējiet enerģiju, atmaskojot nebūšanas. Iespējams, esat iesaistīts sveša plāna īstenošanā. Tālā ceļā labi atpūtīsities un gūsit pozitīvas emocijas, taču iespējami grūti pārvarami šķēršļi. Iepriekš veiciet nepieciešamās vakcīnas, vienmēr turiet pie sevis personu apliecinošus dokumentus. Neizklaidējieties nepazīstamu cilvēku pūlī. Tuvās attiecības atsvaidzinās draiskas idejas un mīļi vārdi.

JAUNAVA. Nemierīgs periods. Darba vidē gaidāmas jaunas vēsmas, bet par to pārāk nesatraucieties, vasaras nogalē viss nokārtosies. Uzticamie kolēģi respektēs jūsu viedokli un arī turpmāk labprāt darbosies kopā. Būsit gatavs jauniem sasniegumiem. Izdosiet naudu neparedzētā veidā. Domājiet, pirms lemjat kaut ko iegādāties. Nevairieties no uzticētajiem ikdienišķajiem pienākumiem ne darbā, ne ģimenē. Mājās apspriedieties, pieņemiet kopīgus lēmumus, neuzspiediet savu viedokli, ko jums varētu pārmest. Izpaudieties radu sanākšanā paša koptā dārzā. Vasara visus mīļi vienos. Izbaudiet saulrietus!

SVARI. Darbā briest jaunas reformas. Nesteidzieties pieņemt neatgriezenisku lēmumu, rīkojieties apdomīgi, pildiet pienākumus. Ko izdarīsit, tas būs jūsu. Sekmēsies radošs darbs. Piemērots laiks padomāt par studiju iespējām. Lielāks pirkums priecēs, bet iecirtīs robu bankas kontā. Var paņemt nelielu vasaras atvaļinājumu, gatavojot ziemai dārzā izaugušo un veikalā nopirkto. Mīļotais cilvēks sapratīs un palīdzēs it visā. Pret mošķiem noderēs zināmie dabas līdzekļi. Mazāk kontaktējieties ar depresīviem cilvēkiem. Esiet sirsnīgs pret tuviniekiem. Māciet atvasēm praktiskus darbus.

SKORPIONS. Darbā radīsies gaidītās izdevīgās iespējas izpaust sevi patstāvīgi. Vairāk ieguldot, vairāk saņemsit. Neuzņemieties atbildību, ja jūtat, ka jums kas nav pa spēkam. Lietišķas tikšanās laikā var dzimt pārsteidzošas simpātijas. Būs grūti kontrolēt ienākumus un izdevumus – tieši nelieli pirkumi galu galā izrādīsies izdevumu lielākā daļa. Veselības stiprināšanai noderēs atpūta dabā un mērena diēta. Gādājiet par saticību savējo vidū, novērsiet jebkurus strīdus, pirms tie sākušies. Neapskaudiet kaimiņus. Arī jūs savā dārzā varat panākt, ko vēlaties. Atbalstiet spurainā pusaudža aizrautīgās idejas.

STRĒLNIEKS. Svelmē pietaupiet sevi, izpildiet tikai obligāti darāmo. Ievērojiet termiņus, citādi garām aizies atlīdzība. Nesāciet nekādus remontus. Racionāli izplānojiet atvaļinājuma maršrutus. Atturieties no sociālo tīklu pārlūkošanas. Gādājiet par sirdsmieru, regulārs bezmiegs kaitēs veselībai. Izpriecu laikā neaizraujieties ar riskantiem pārdrošības demonstrējumiem. Vienmēr turiet acīs mazākos bērnus, īpaši uzmanīgi esiet ūdeņu tuvumā. Neatlieciet uz vēlāku laiku kaitēkļu apkarošanu dārzā. Netielējoties atlīdziniet palīgiem naudā vai graudā, tad citkārt nepieciešamie darba rūķi nebūs tālu jāmeklē.

MEŽĀZIS. Šis laiks liks padomāt, atbalstīt un uzmundrināt. Spriedzes pilns noskaņojums darba gaitās, kas var mainīties kolēģu vai dažādu lēmumu iespaidā. Esiet atvērts pārmaiņām, atsakieties no visa, kas savu laiku nodzīvojis. Ja jūtat, ka jums nepieciešams uz laiku norobežoties no cilvēkiem, dariet to. Nezūdieties par karstumu, atrodiet veidus, kā laikapstākļus izmantot savā labā. Emociju un noguruma dēļ nekļūstiet nīgrs. Izmantojiet vasaras spēku organisma stiprināšanai. Izvairieties no konfliktiem mājās un sabiedriskās vietās. Neļaujiet sevi izprovocēt uz rīcību, par kuru vēlāk var mākt nožēla.

ŪDENSVĪRS. Kareivīgs noskaņojums. Emocionāli uztversit gan panākumus, gan sīkas neveiksmes. Samaziniet rosību, piekāpieties konfliktsituācijās, zaudētājos nepaliksit. Bezizejā droši pirmais speriet soli pretī gaismai. Atturieties no straujas plānu un viedokļu maiņas. Pirms ķeraties pie jauna darba, noskaidrojiet, vai solītais atbildīs realitātei. Nedaudz var pasliktināties pašsajūta, paveiksiet mazāk, nekā bijāt cerējis. Nelāgais garastāvoklis var izsaukt strīdus par neko. Mājās nopietnas sarunas par sirdslietām. Pāriem vēlams atsvaidzināt attiecības, ja ne citādi, tad kaut dodoties nelielā izbraukumā.

ZIVIS. Saules nogurdināts, domāsit tikai par sevi. Ja tiek piedāvāts interesantāks darbs, vērīgi ieklausieties intuīcijā. Nedaudz var sašķobīties biznesa lietas. Izkulsities. Kārtojiet lietas ar uzticamu starpnieku palīdzību. Neiesaistieties milžu cīņās. Notiekošo var labi vērot arī no malas. Atlieciet pēkšņi izdomātu pirkumu – parāds nav brālis, it īpaši, ja kreditori jau min uz papēžiem. Vēlams ierobežot līdzekļus, kas tiek tērēti dārgām izklaidēm. Atpūtā dodieties tuvāk ierastajai videi. Ja iespējams, labi būt pie upes vai jūras. Atvases ierasti vairāk tieksies pēc izklaidēm ārpus mājas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko