Sastāvdaļas: pamatnei – 150 g miltu, 100 g sviesta, 70 g skābā krējuma, 1 tējk. cepamā pulvera, 1 šķipsna sāls; pildījumam – 250 g skābā krējuma, 1 ola, 3–4 rabarberu kāti, 150 g cukura, 2 ēd. k. kartupeļu cietes, 1 ēd. k. vaniļas cukura.
1. Mīkstu sviestu saputo ar skābo krējumu, pieber izsijātus miltus, cepamo pulveri, sāli un samīca mīklu. To klāj ietaukotā cepamformā, veidojot augstas malas. Pamatni sadursta ar dakšiņu.
2. Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos un ber uz mīklas.
3. Skābo krējumu saputo ar olu, cieti, abiem cukuriem un pārlej pāri rabarberiem.
4. Cep cepeškrāsnī 190 °C 35–40 min.