Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Receptes

Ziemas dzērieni

Lai gan šogad decembrī krīt siltuma rekordi, tomēr kopumā decembris ir no tiem gada mēnešiem, kad ar āra temperatūru vien nepietiek, lai sasildītos.

No Latvijas svētkiem līdz adventei

Noslēdzot latviešu tradicionālās virtuves mēnesi, nevar nepadalīties ar lielisku aukstās sezonas ēdienu – šķelto zirņu putru, kas komplektā ar saceptiem sīpoliem un bekonu ir vienkārši kaut kas ļoti labs. Bet šonedēļ jau arī pirmā adventes svētdiena, tāpēc pārejam decembra svētku režīmā ar gardu kārtainās mīklas kūciņu!

Rudens klasika

Kā tumšajā novembrī sākas, tā līdz pat februārim – tas ir laiks, kad virtuve mājās ir varen omulīga. Un tajā ik pa laikam prasās gatavot kaut ko pamatīgu un latvieša vēderam iemīļotu. Šoreiz piedāvājumā – sautēti kāposti un pupiņu zupa!

Ogu pīrāgs

Ogu pīrāga recepte gardākām brīvdienām.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide