Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Leģendāro Harley-Davidson motociklu Eiropas tūre ierodas Latvijā

Pasākums norisināsies Harley-Davidson dīlera Latvijā - moto salona Harley-Davidson -  teritorijā, K.Ulmaņa gatvē 21, Rīgā. 
Tuvojoties Harley-Davidson 110. gadu jubilejai, šī gada 10. un 11. maijā, ikvienam interesentam pirmo reizi Latvijā Demo Truck tūres ietvaros tiek sniegta iespēja tuvāk iepazīt un izmēģināt 23 jaunākos leģendārā zīmola Harley-Davidson motociklus. 

Līdz ar jaunās moto sezonas sākumu, moto salons Harley-Davidson ir sagādājis pārsteigumu visiem motociklu cienītājiem un piedāvā izmēģināt 23 jaunus Harley-Davidson motociklus. Divas dienas pēc kārtas (10. un 11. maijā) no plkst. 10.00 līdz 19.00, Demo Truck 16 valstu tūres ietvaros, ikviens motociklu fans, iepriekš piesakoties, varēs doties 30 – 40 minūšu ilgā testa braucienā ar dažādiem Harley-Davidson motociklu modeļiem: Dyna, Sportster, Softail, V-Rod, CVO un Touring. 

Tiem moto cienītājiem, kuriem vēl nav motociklu vadītāja apliecība, būs iespēja kādu no Harley-Davidson modeļiem izmēģināt speciālā Jumpstart stendā. Tas ir īpašs statīvs, kurā ievietoto motociklu var iedarbināt, tam var pārslēgt ātrumus, bet īpaši uzstādīts ventilators imitē sajūtas, kādas tiek piedzīvotas uz reāli braucoša motocikla. 

Testa braucienu rīkotāji atgādina, ka ierodoties uz testa braucieniem, motociklistam ir jābūt atbilstošam ekipējumam un apģērbam, ieskaitot aizsargķiveri gan vadītājam, gan pasažierim; obligāts nosacījums – derīga A kategorijas motocikla vadītāja apliecība. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko