Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Publiskots filmas Nekas mūs neapturēs reklāmas rullītis

Publiskots Andra Gaujas otrās pilnmetrāžas filmas Nekas mūs neapturēs tīzeris. Kinoteātros visā Latvijā filma būs skatāma jau oktobra sākumā, informēja filmas pārstāvis Zane Dzene.

Harizmātiskais mūzikas producents Ralfs Dambergs (Andris Keišs) sava nepiekāpīgā rakstura dēļ pārliecina sievu (Kristīne Nevarauska) un mīļāko (Elza Gauja) sadzīvot vienā īpašumā, kur turklāt vēl mīt viņa divpadsmitgadīgā meita (Dārta Stepanova). Eksperiments pārvēršas nežēlīgā cīņā katram par savām interesēm. Kā uzsver filmas režisors Andris Gauja, filma Nekas mūs neapturēs liek no jauna aplūkot jautājumu par vīrieša un sievietes lomu ģimenē. Tā vaicā, cik dzīvotspējīgs ir modelis, kurā ir maskulīns vīrietis un pakļāvīgas sievietes, un kādas attiecības starp viņiem var izveidoties. „Ko iesākt „jaudīgajam vecim”, kad sabiedrība tādu vairs neņem pretī?”, retoriski vaicā Gauja.

Nekas mūs neapturēs ir viens no ambiciozākajiem Latvijas kino projektiem, kas attēlo mūsdienas. Lai radītu atbilstošu vidi, filmu mākslinieka Jurģa Krāsona vadībā tika uzbūvēti divi daudzstāvu kino paviljoni – viens no tiem imitēja piecstāvīgu vējdzirnavu interjeru un tika filmēts Andrejsalā, otrs paviljons tapa Āraišos un kalpoja kā pilnībā iekārtota, pilnībā stiklota dzīvojamā māja.

Filmā Nekas mūs neapturēs jau ceturto reizi kopā strādājuši režisors Andris Gauja un operators Aleksandrs Grebņevs. Aktierkino viņi debitēja 2014.gadā ar filmu Izlaiduma gads, bet pirms tam bija zināmi kā dokumentālo filmu Viktors (2009) un Ģimenes lietas (2010) autori.

Filmas Nekas mūs neapturēs scenārists, režisors un producents ir Andris Gauja, operators Aleksandrs Grebņevs, mākslinieks Jurģis Krāsons, tērpu māksliniece Līga Krāsone, montāža Andris Gauja, Tambet Tasuja, komponisti Andris Gauja, Gatis Ziema.

Filma tapusi studijā Riverbed.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja