Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Raidījums Sirmais. Kulta ēdieni guvis ievērību izklaides industrijas tirgū Kannās

Raidījums Sirmais. Kulta ēdieni, kas Latvijas Televīzijā (LTV) būs redzams jau otro sezonu, pagājušonedēļ raisījis plašu interesi gada grandiozākajā izklaides industrijas tirgū - MIPCOM, kas Francijā Kannās pulcēja ap 13 tūkstošiem dalībnieku no 100 pasaules valstīm, informēja televīzijas pārstāve Laura Brokāne.

"Par Latvijā radīto kulināro piedzīvojumu raidījumu ieinteresējās un augstu novērtēja kompānijas no dažādām pasaules valstīm," atklāj VSIA Latvijas Televīzija valdes loceklis un programmu attīstības vadītājs Sergejs Ņesterovs.

"Interese par raidījumu Sirmais. Kulta ēdieni Kannās bija ļoti plaša, sākot no Francijas, Spānijas, Itālijas un beidzot ar Turciju, Filipīnām, Honkongu un citām valstīm. Piedalīšanās MIPCOM tirgū pierādīja, ka šis raidījums ir ļoti konkurētspējīgs un starptautiski interesants projekts. Secinājām, ka Sirmais. Kulta ēdieni var salīdzināt ar lielo pasaules kompāniju piedāvātajām ceļojumu pārraidēm, kurās ieguldīti miljoni, jo Latvijā ražotais raidījums ir uzņemts un saturiski pasniegts ļoti labā kvalitātē. Televīzijas skatītājus visā pasaulē aizrauj kulinārijas raidījumi - ir arī atsevišķi kulinārijas kanāli, tāpēc Sirmais. Kulta ēdieni radīja plašu interesi," komentē filmu studijas Rija vadītājs Vilnis Kalnaellis, kurš MIPCOM tirgū pārstāvēja raidījumu Sirmais. Kulta ēdieni, kā arī Latvijas filmas.

"Esam ļoti priecīgi par uzaicinājumu piedalīties grandiozajā izklaides industrijas tirgū, kas piedāvā audiovizuālos produktus dažādām platformām – televīzijai, internetam un mobilajiem telefoniem. Tas, ka raidījumu pamanījušas kompānijas no visdažādākajām valstīm, sniedz labi padarīta darba sajūtu," stāsta raidījuma producente Ilze Lasmane – Brože.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja