Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Aicina pieteikties LMS ikgadējai izstādei Rudens 2023

Latvijas Mākslinieku savienība (LMS) aicina profesionālus vizuālās mākslas un dizaina māksliniekus, šo nozaru vidusskolu un augstskolu studentus piedalīties LMS ikgadējā vizuālās mākslas izstādē Māksla. Izklaide. Rudens 2023. Izolācija. Bailes. Novēršanās. Ideālu demontāža, kas norisināsies no 1. decembra līdz 14. janvārim, informēja LMS vadītājs Igors Dobičins.

Profesionāli vizuālās mākslas un dizaina mākslinieki, šo nozaru vidusskolu un augstskolu studenti ir aicināti pieteikt savu dalību izstādei Māksla. Izklaide. Rudens 2023. Izolācija. Bailes. Novēršanās. Ideālu demontāža ar 1-3 vizuālās mākslas darbiem, kas tapuši laika posmā no 2020. līdz 2023. gadam. Mākslas darbu izpildījumam jāatbilst augstiem kvalitātes kritērijiem un jāuzrāda vizuālās mākslas laikmetīgās tendences. Darbu tehnika nav ierobežota. Multimediju darbu autoriem jāparedz savs audio un video tehnikas nodrošinājums uz ekspozīcijas laiku.

Aizpildītu pieteikuma anketu - https://failiem.lv/u/2y9yafum7e, autora CV, kā arī pieteikto darbu attēlus sūtīt uz e-pastu: [email protected]. Pieteikumi tiek pieņemti līdz 19. novembrim.

Izstādei Māksla. Izklaide. Rudens 2023. Izolācija. Bailes. Novēršanās. Ideālu demontāža iesniegtos pieteikumus izvērtēs un mākslas darbu atlasi ekspozīcijai veiks izstādes žūrija. Darbi tiks eksponēti LMS galerijā 11. novembra krastmalā 35, Rīgā, no 1. decembra līdz 4. janvārim.

Izvērtējot iesniegto darbu māksliniecisko kvalitāti, izstādes Māksla. Izklaide. Rudens 2023. Izolācija. Bailes. Novēršanās. Ideālu demontāža atklāšanā tiks paziņots autors, kurš kļūs par LMS Balvas īpašnieku un iegūs iespēju rīkot personālizstādi LMS galerijā 11. novembra krastmalā 35, Rīgā 2025./2026. gadā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja