Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Biffy Clyro Tallinā sniegs vienīgo koncertu Baltijā

Sava tikko iznākušā albuma Ellipsis tūres ietvaros 27. oktobrī britu rokgrupa Biffy Clyro sniegs vienīgo koncertu Baltijā, uzstājoties Tallinas Saku arēnā. 

Skotu trio Biffy Clyro Igaunijā uzstāsies trešo reizi. Pirms tam abas viņu uzstāšanās 2010. un 2013. gadā Tallinas klubā Rockcafe bija pilnībā izpārdotas. Šajā tūrē tika nolemts rīkot koncertu daudz plašākā norises vietā – Saku arēnā.

Grupas pirmsākumi meklējami 1995. gadā, kad to izveidoja vokālists un ģitārists Saimons Nīls, basģitārists Džeimss Džonstons un viņa dvīņubrālis bundzinieks Bens Džonstons. Plašāku atpazīstamību puiši ieguva 2007. gadā līdz ar ceturtā studijas albuma Puzzle panākumiem. Tiem sekoja vēl veiksmīgāki albumi Only Revolutions (2009) un Opposites (2013). Visi trīs iekļuva britu albumu top 5, turklāt Opposites tika pašā virsotnē. Karjeras laikā mūziķi saņēmuši virkni prestižu balvu, tai skaitā no izdevumiem NME, Kerrang! un Q.

8. jūlijā grupa laida klajā savu jaunāko albumu Ellipsis. Tas ir Biffy Clyro septītais studijas materiāls un jau iznākšanas nedēļā piedzīvojis galvu reibinošus panākumus, kļūstot par nr. 1 Lielbritānijā, Vācijā, Īrijā, Šveicē, Austrijā, Luksemburgā, Izraēlā, Rumānijā, Čehijā un Slovēnijā.

Biffy Clyro, kam raksturīgi enerģiski, emocionāli piesātināti koncerti, Tallinā  ieradīsies ar savu gaismu un skaņas aparatūru, ļaujot nodrošināt tāda paša līmeņa koncertu kā jebkur citur Eiropā.

Latvijas faniem biļetes pieejamas Biļešu serviss tīkla kasēs un www.bilesuserviss.lv. Turpat par 25 eiro iegādājamas biļetes braucienam ar autobusu, kas no Rīgas aizvedīs līdz Saku arēnai un pēc koncerta atpakaļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja