Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Ewert and The Two Dragon ar koncertu decembrī atgriežas Latvijā

Slavenākā Igaunijas grupa Ewert and The Two Dragons atgriežas Latvijā ar koncertu 3. decembrī Palladium Rīga, informēja koncerta pārstāve Dace Volfa

Lai arī Ewert and The Two Dragons uzstāšanos gaida fani daudzviet pasaulē, viņi vienmēr priecājas atgriezties Rīgā, kur 2010. gada februārī, mazajā I Love You bārā Vecrīgā, grupa nospēlēja savu pirmo koncertu ārpus Igaunijas.

Ewert and The Two Dragons jau vairākus gadus ir populārākā grupa Igaunijā, kā arī zināmākā Igaunijas mūziķu apvienība ārpus savas valsts robežām. Grupa koncertējusi gandrīz visās Eiropas valstīs, ASV, Kanādā un vairākkārt arī Latvijā, tostarp divas reizes ar lieliem panākumiem uz Positivus festivāla galvenās skatuves.

Ewert and The Two Dragons savu pirmo albumu Hills Behind The Hills (2009) izdeva paši, bet par nākamā albuma izdošanu noslēdza līgumu ar Latvijas mūzikas apgādu I Love You Records. Good Man Down nāca klajā 2011. gada pavasarī, kļūstot par vienu no veiksmīgākajiem ierakstiem Igaunijas mūzikas vēsturē un saņemot piecas Igaunijas mūzikas balvas - Gada albums, Gada rokmūzikas albums, Gada dziesma, Labākā grupa, Labākais videoklips.

Ewert and The Two Dragons talants nepalika nepamanīts arī otrpus Atlantijas okeānam un grupas trešo albumu Circles 2015. gadā izdeva ASV apgāds Sire Records, kas ir Warner Music Group dalībnieks. 

Ewert and The Two Dragons koncerta biļetes 3. decembrī Palladium Rīga var iegādāties Biļešu serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv. Pirmo 100 biļešu cena ir EUR 15.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja