Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Lielajā dzintarā koncertēs leģendārais blūza un fanka karalis Bonijs Fīldss

29. jūlijā plkst. 20 Liepājas koncertzālē Lielais dzintars uzstāsis leģendārais dziedātājs un trompetists Bonijs Fīldss (Boney Fields) no ASV, informēja koncertzāles pārstāve Santa Margeviča.

Blūza un fanka leģenda Latvijā viesosies koncertu sērijas Pasaule Lielajā dzintarā  ietvaros.

„Īsta mūzika īstu mūziķu izpildījumā,” tieši šie slavenā skatuves mākslinieka Prinsa vārdi precīzi raksturo čikāgieša Bonija Fīldsa patieso muzicēšanas garu un spēles prieku. Gluži kā Prinss, arī trompetists Bonijs Fīldss ir daļa no afroamerikāņu mūziķu paaudzes, kuri dzimuši, lai iekarotu skatuvi. Savā mūzikā Fīldss prasmīgi apvieno fanku un blūzu. 

Mūžam enerģiskais šovmenis Bonijs Fīldss rada mūziku, ceļojot pa visu pasauli un piedaloties tādos prestižos mūzikas festivālos kā Jazz à Vienne, Jazz in Marciac, Madajazzcar, Tabarka Jazz Festival un citos. Māksliniekam izdevies izkopt pašam savu skatuves stilu, apvienojot  fanku ar retro un futūristiska blūza skaņām. Fīldsa ierakstiem un  skatuves  priekšnesumiem raksturīga neatvairāma estētika un grūvs.  

Bonijs Fīldss dzimis un audzis Čikāgā, bērnību pavadot vecāku iecienīto geto dziesmu un gospeļu kora mūzikas pavadībā, kas mudināja viņu izkopt neatkārtojamu balss skanējumu, ko papildina trompetes spēle. Dziedātāja un trompetista divējādais talants nodrošinājis mūziķim vienu darbu pēc otra blakus tādām mūzikas leģendām kā Lakijs Pītersons, Luters Alisons, Džeimss Kotons, Badijs Gajs, Liza Makkomba, kā arī Džordžs Klintons, Maseo Pārkers, Freds Veslijs un Būtsijs Kolinss.

Liepājas koncertā Bonijam uz skatuves pievienosies grupa Elastic (bijusī Bite's Blues band) – Raitis Kalniņš (bungas), Roberts Romānovs (bass), Oskars Stolse-Semerovs (vokāls, mutes ermoņikas), Rihards Bērziņš (klavieres, ērģeles) –, kā arī īpašais viesis Igors REBEL Novikovs (ģitāra, vokāls).

Biļetes nopērkamas koncertzāles Lielais dzintars informācijas centrā, Biļešu paradīzes kasēs un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja