Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ar Šopēna interpretācijām Kronvalda parkā turpināsies festivāla Rīga Jūrmala muzikālie vakari

7. augusta vakarā no plkst. 19.30 līdz 21.30 Kronvalda parkā Rīgā norisināsies nākamais festivāla Rīga Jūrmala muzikālais vakars, kurā līdztekus Mihaila Pļetņova koncertam Dzintaru koncertzālē tiks atskaņoti Friderika Šopēna skaņdarbi, informēja festivāla organizatori.

"Šovasar turpinām pērn aizsākto muzikālo vakaru sēriju, un esam aizkustināti par cilvēku lielo interesi. Šo pasākumu galvenais mērķis ir ļaut ikvienam, tostarp arī nepieredzējušiem klasiskās mūzikas klausītājiem, iepazīties ar festivāla programmu caur citādu klausīšanās pieredzi – neformālā atmosfērā, parkā un nesteidzīgi baudot pikniku," stāsta Zane Čulkstēna, festivāla Rīga Jūrmala izpilddirektore.

"Muzikālais vakars Kronvalda parkā būs īpašs ar to, ka tajā tiks atskaņoti Šopēna skaņdarbi, kurus tajā pašā laikā festivāla apmeklētāji klausīsies Dzintaru koncertzālē, uzstājoties izcilajam krievu izcelsmes pianistam un diriģentam Mihailam Pļetņovam."

Muzikālie vakari ir unikāls pasākuma koncepts, kas ļauj iepazīt klasisko mūziku no cita skatupunkta – vakara gaitā konkrētā norises vieta tiek pārvērsta krāšņā piknikā, piedāvājot izbaudīt divas stundas klasiskās mūzikas neformālā atmosfērā.

Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu, bezmaksas pieteikšanās muzikālajam vakaram notiek ar iepriekšēju reģistrāciju saitē ŠEIT!

Lai ievērotu spēkā esošās drošības prasības, pasākumus varēs apmeklēt, uzrādot derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, kas apliecina vakcinācijas vai izslimošanas faktu. Negatīvi Covid-19 testi nebūs derīgi pasākuma apmeklēšanai. Šādi noteikumi attiecas arī uz bērniem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja