Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Arī šogad Raimonds Tiguls aicina uz koncertu Ārpasaules mūzika Tiguļkalnā

Jau trešo gadu pēc kārtas vasaras iesākumā komponists Raimonds Tiguls aicina draugus un domubiedrus uz brīvdabas sajūtu koncertu Ārpasaules mūzika Tiguļkalnā, kas notiks šī gada 7.jūnijā plkst. 20 komponista dzimtajā pilsētā Talsos. Šogad Ārpasaules skaņu meklējumi vedīs otrpus Kaukāza kalniem, līdzās pašmāju mūziķiem Tiguļkalnā sagaidot arī viesi no Armēnijas.

Brīvdabas koncertu Ārpasaules mūzika Tiguļkalnā rīko nodibinājums Pasaules Mūzikas un mākslas fonds, un tā idejas un mākslinieciskās domas autors ir komponists un izpildītājs Raimonds Tiguls, kas savas dzimtās pilsētas augstākajā virsotnē ozolu ielokā radījis vietu, kur skaņās un sajūtās sasaukties dažādu tautu un pasauļu mūzikai. Koncerts ir Raimonda Tigula dāvana talsiniekiem un pilsētas viesiem, un vienlaikus apliecina arī augstas mākslinieciskās kvalitātes kultūras projektu attīstības iespējas ārpus Rīgas un Latvijas lielākajām pilsētām.

Turpinot pērn aizsāktos pasaules mūzikas meklējumus otrpus Melnajai jūrai, līdzās pašmāju mūziķiem, kas ar Raimondu Tigulu uzstājušies jau iepriekš vai radošo sadarbību aizsākuši pavisam nesen, Tiguļkalnā viesosies arī armēņu tautas nacionālā lepnuma, mūzikas instrumenta duduk virtuozs Levon Tevanya no Armēnijas. Persijas mantiniekam ozolu ielokā pievienosies arī Sinfonietta Rīga stīgu kvartets, jauniešu koris Kamēr…, kā arī solistes – Jolanta Strikaite, Kristīne Kārkle–Puriņa un kokles virtuoze Laima Jansone.

Pateicoties Talsu novada pašvaldības un Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstam, brīvdabas sajūtu koncerts Ārpasaules mūzika Tiguļkalnā tiek rīkots bez ieejas maksas, aicinot pievienoties ikvienu mūzikas un tās radīto sajūtu baudītāju.

Vairāk informācijas: www.arpasaule.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja