Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Chris Noah publicē dziesmas Cik tālu vēl? koncertieraksta video

Chris Noah septembra nogalē laida klajā savu pirmo dziesmu latviešu valodā Cik tālu vēl?, kas guvusi klausītāju atzinību un šobrīd atrodas radio topu augšgalā. Šodien jaunais mūziķis publicē enerģisku dziesmas Cik tālu vēl? live video no pilnībā izpārdotā koncerta kultūrtelpā Tu jau zini kur.

"Visspilgtāk no koncerta prātā palikušas divas lietas - sajutu neticami ciešu atgriezenisko saiti no skatītājiem - pirmās rindas visa koncerta garumā dziedāja līdzi dziesmām, kuras esmu rakstījis dažādās dzīves situācijās un redzēt tās rezonējam ar klausītāju ir saviļņojoši. Es to negaidīju! Otrā lieta - uz skatuves biju kopā ar mūziķiem, saviem draugiem. Cik tālu vēl? izpildījām kopā ar Kristīni Pāži, pateicos, ka viņa piekrita būt mans atbalsta plecs. Kaut arī šī dziesma bija iznākusi salīdzinoši nesen, arī to cilvēki dziedāja līdzi," stāsta mūziķis Chris Noah.

Dziesmas Cik tālu vēl? dzīvā izpildījuma video piedalās mūziķi Kristīne Pāže, Krists Krūskops, Mārcis Jukumsons - Jukumnieks, Rūdolfs Ozols, Didzis Bardovskis, Artūrs Sebris un Pēteris Ozols. Video redzams arī hiphopa mūziķis Fiņķis, kurš piedalījās koncertā kā viesmākslinieks.

Chris Noah ir vienīgais Latvijas jaunais mākslinieks, kuram šobrīd ir aktīva sadarbība ar ierakstu kompāniju Sony Music Entertainment. Šobrīd mūziķis strādā pie nākamās dziesmas latviešu valodā, kuru plānots laist klajā jau 2024. gada sākumā.

Šī gada 1. decembrī plānots pēdējais Chris Noah koncerts šogad - pasākumu norises vietā Branku Brančotava Jelgavas novadā. Chris Noah akustiskajā koncertā mūziķim pievienosies viņa zvaigžņu sastāvs - Didzis Bardovskis, Mārcis Jukumsons - Jukumnieks, Krists Krūskops un Jēkabs Zemzaris. Koncertprogrammā būs dzirdami gan Chris Noah populārākie skaņdarbi (Cik tālu vēl?, Sunboy, Only yours, Spark, Fall Through), gan arī melodijas, kuras radio stacijās izskanējušas mazāk. Biļetes uz 1. decembra koncertu pieejamas eKase.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja