Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Ieteikumi Summer Sound Liepāja 2011 apmeklētājiem

Šajā nedēļas nogalē 22. un 23 jūlijā pirmo reizi norisināsies festivāls „Summer Sound Liepāja 2011”. Dodoties uz festivālu, festivāla organizētāji aicina iepazīties ar noderīgu informāciju. Kā  vēsta meteoroloģiskās prognozes, tad Liepājā festivāla laikā  būs ļoti silts laiks, tāpēc vārda tiešākajā nozīmē  festivāla „Summer Sound Liepāja 2011” laikā ies karsti.

Apmeklētāji tiek aicināti padomāt gan par galvas segām, ja spīdēs pārāk spoža saule, gan par lietus mēteļiem, ja uzlīs neliels pērkona lietus. Festivāla organizētāji atgādina, ka lietussargus nevarēs ienest festivāla teritorijā.Ierodoties Liepājā un dodoties uz festivālu jāzina, ka blakus festivāla abām ieejām atradīsies biļešu kontroles vietas, kur, uzrādot derīgu biļeti, uz rokas tiks uzlikta festivāla ieejas aproce. Uzrādot biļeti ar telšu pilsētiņas ieeju, turpat tiks uzlikta arī aproce, kas nodrošina ieeju telšu pilsētiņā. Arī tad, ja nenakšņosiet telšu pilsētiņā, tajā iekļūt varēs tikai ar iegādātu aproci. Ja biļeti esat laimējis konkursā vai esat saņēmis ielūgumu un vēlaties nakšņot telšu pilsētiņā, jums pie telšu pilsētiņas ieejas jāiegādājas aproce iekļūšanai telšu pilsētiņā. Pirms ieejas festivāla teritorijā apmeklētāju gan elektroniskās, gan parastās ieejas biļetes, kā arī ielūgumi tiks skanēti.Visiem festivāla apmeklētājiem festivāla teritorijā jābūt derīgai festivāla aprocei. Tās var tikt pārbaudītas arī festivāla teritorijā vai teritoriju atstājot. Ja aproce tiek atzīta par nederīgu vai sabojātu, vai arī ja aproces nav, apmeklētājam jāatstāj festivāla teritorija. Festivāla aproci aizliegts nodot citām personām.Festivāla apmeklēšanai nav vecuma ierobežojumu, tomēr ir jāievēro sekojoši noteikumi:

  • Bērniem līdz 14 gadu vecumam festivāla teritorijā visu laiku jāatrodas pieaugušā pavadībā, kuram ir derīga festivāla aproce.
  • Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā brīva, bet tikai pieaugušā pavadībā, kuram ir derīga festivāla aproce.
Festivāla teritorijā aizliegts ienest profesionālo fototehniku (tajā skaitā arī pusprofesionālus fotoaparātus ar maināmiem objektīviem), jebkādu video tehniku, lietussargus, ieročus, sprāgstvielas, narkotikas, pārtikas produktus, alkoholiskos dzērienus, kā arī bezalkoholiskos dzērienus (festivāla, teritorijā darbosies pietiekams skaits tirdzniecības vietu, kafejnīcu un bāru, kur to visu varēsiet iegādāties), lielgabarīta priekšmetus, citus priekšmetus, kas var apdraudēt pārējo apmeklētāju ērtības vai drošību (nažus, gāzes baloniņus, stikla priekšmetus, asus priekšmetus u.tml.), aizliegts ievest mājdzīvniekus.

Visi festivāla noteikumi pieejami mājas lapā: www.summersound

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja