Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kas jāzina dodoties uz Kings of Leon koncertu

Trešdien, 25. jūnijā, Mežaparka Lielajā estrādē notiks šīs vasaras vērienīgākais lielkoncerts Baltijā - ar savas karjeras iespaidīgāko šovu divu stundu garumā klausītājus priecēs viena no populārākajām ASV rokgrupām pasaulē Kings of Leon.

Norises vietas ieejas tiks atvērtas no plkst. 18, kad estrādes teritorijā darbu uzsāks arī ēdienu un dzērienu tirdzniecības vietas. Plkst. 19.45 savu uzstāšanos sāks koncerta īpašie viesi - britu grupa The Horrors, pēc kuras uz skatuves plkst. 21 kāps Kings of Leon.

Kings of Leon sestā studijas albuma Mechanical Bull (2013) koncertturneja ir vērienīgākā un krāšņākā turneja grupas 15 gadu pastāvēšanas laikā. Mežaparka Lielās estrādes fanu tūkstošus sagaida aizraujošs lāzeru šovs un īpaši atlasīta video kolāža no dažādiem grupas darbības posmiem.

Koncerta organizatori aicina uz koncertu doties ar sabiedrisko vai velo transportu. Apmeklētāju ērtībām tiek organizēti papildu reisi 11. tramvaja maršrutā, lai pirms un pēc pasākuma apmeklētāji varētu ērti nokļūt no pilsētas centra uz Mežaparku un atpakaļ. Auto novietošana būs iespējama tikai Rīgas satiksmes oficiālajās stāvvietās.

Tāpat, sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību ERGO, velosipēdistiem tiks piedāvāta iespēja atstāt velosipēdus apsargātā un apdrošinātā bezmaksas velonovietnē, kas atradīsies netālu no Mežaparka estrādes un darbosies no plkst. 18 līdz pat koncerta beigām plkst. 1 naktī. Velonovietne būs pieejama līdz pat 400 velosipēdiem, no kurām 200 ERGO Facebook profila sekotājiem ir iespēja jau iepriekš rezervēt.

Lietussargus koncerta teritorijā ienest nebūs iespējams, un norēķini būs iespējami tikai skaidrā naudā.

Kings Of Leon kocertu rīkotāji Baltijas valstīs, koncertaģentūras Positivus Music un FBI, iesaka uzmanīties un nekādā gadījumā neiegādāties Kings Of Leon koncerta biļetes no rokas, bet pirkt tās tikai no oficiālā koncerta biļešu izplatītājiem Biļešu Serviss un Ticketpro. Stāvvietas biļetes cena - 55 eiro. Biļetes būs nopērkamas arī pie ieejas. Koncertā nav paredzēta atsevišķa fanu zona.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja