Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Koncertzālē Palladium jūnijā uzstāsies britu dziedātājs Passenger

Godalgotais britu dziedātājs, hita Let Her Go autors Passenger atgriežas Rīgā sava jaunākā albuma Songs For The Drunk And Broken Hearted koncertturnejā un uzstāsies koncertzālē Palladium nākamā gada 21. jūnijā.

Ar savu romantisko folka radīto mūziku Passenger ir ieguvis atzinību un panākumus visā pasaulē. Kopš debijas albuma Wicked Man's Rest Passenger ir nogājis tālu ceļu. Sākotnēji Passenger tika izveidota kā grupa, bet pēc debijas albuma iznākšanas kļuva par Maika Rosenberga solo projektu, saglabājot grupas nosaukumu.

Ierakstot savus pirmos albumus, mākslinieks apceļoja Austrāliju līdz mirklim, kad dziesma Let Her Go no 2012. gada albuma All the Little Lights iekaroja Eiropu un kļuva par hitu, sasniedzot pirmo vietu 19 valstu mūzikas topos, tostarp, Vācijā, Austrijā, Šveicē, Norvēģijā, Zviedrijā, Īrijā, Itālijā un Beļģijā. Dziesma ieguva arī pirmo vietu Billboard Top 40 sarakstā un YouTube kanālā ir atskaņota jau vairāk nekā trīs miljardus reižu. 2014. gadā dziesma tika nominēta Brit Award balvai kā Gada dziesma un par ieguldīto darbu Passenger saņēma prestižo Ivor Novello balvu par Visvairāk izpildīto darbu.

Tomēr Let Her Go ir tikai viena dziesma no mākslinieka muzikālās daiļrades, kas aptver 12 studijas albumus 13 gadu laikā. Viņa autentiskums gan uz skatuves, gan ārpus tās ir ieguvis pasaules mēroga fanu bāzi. Passenger sniedzis neskaitāmus unikālus koncertus visdažādākajās pasaules malās - no mazām ieliņām muzikālās karjeras sākumā līdz pasaulē prestižākajām koncertzālēm un lielākajiem stadioniem, tostarp, iesildot vienu no pasaules populārākajiem mūziķiem - Edu Šīranu - viņa koncertturnejā.

Passenger pastāvīgi atrodas folka un popmūzikas mūzikas topos, izdodot nedaudz liriskus un kinematogrāfiskus albumus, tostarp mūzikas kritiķu atzītos: 2014. gada Whispers, 2016. gada Young as the Morning Old as the Sea un 2018. gada Runaway.

Mākslinieka pirmā viesošanās Rīgā koncertzālē Palladium 2016. gadā bija pilnībā izpārdota, un nav šaubu, ka arī šis koncerts būs tikpat īpaša un vienreizēja iespēja baudīt klātienē gan jau labi zināmos Passenger hitus, gan dziesmas no jaunākajiem albumiem.

Biļetes uz 21. jūnija koncertu koncertzālē Palladium iespējams iegādāties Biļešu servisa tīklā no piektdienas, 22. oktobra, plkst. 12.00.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja