Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Latvijas džeza teātra izrāde After Midnight viesosies Londonā

Latviešu mūziķu un mākslinieku veidotā džeza teātra izrāde After Midnight 5. augustā plkst. 20 tiks izrādīta Londonas Īru centrā festivālā Camden Fringe ietvaros, informēja iestudējuma pārstāve Alma Ozoliņa.

Pirmās After Midnight jeb Pēc Pusnakts izrādes jau apceļojušas lielākās Latvijas koncertzāles,  un pārsteigušas klausītājus ar spilgtiem sižeta un mūzikas pavērsieniem, krāšņo šovu un novatorisku pieeju skatuves mākslai. 

Radošā komanda – pianists Andrejs Osokins, dziedātāja un pianiste Katrīna Gupalo, horeogrāfe un modernā džeza dejotāja Gabija Bīriņa, sitaminstrumentālists Elvijs Endelis un video mākslinieks Jānis Romanovskis –, skanot slavenajām Kola Portera, Reja Čārlza, Merilinas Monro, Ninas Simones, Džordža Gēršvina, Džūlijas Londonas un Ellas Ficdžeraldas dziesmām un melodijām, atklāj koķetas būtnes klejojumus savās fantāzijās, kas sapņos nepakļaujas saprāta kontrolei. 

Camden Fringe ir izpildītājmākslas festivāls, kas kopš 2006. gada notiek Kamdenā, Londonā. Camden Fringe ik gadu pulcē simtiem operas, mūziklu, kabarē, dejas, improvizācijas izrādes, stand-up komēdijas, literārus sacerējumus, dzejas lasījumus u.c. notikumus. Šogad Camden Fringe piedalās gandrīz trīs simti dažādi uzvedumi, kas laikā no 31.jūlija līdz 27.augustam skatītājiem tiks parādīti teju tūkstoš reižu 22 dažādās norises vietās Kamdenā. No pieredzējušiem māksliniekiem līdz ambicioziem jaunpienācējiem, no klasiskām vērtībām līdz eksperimentālām izrādēm – tāds ir Camden Fringe formāts un pienesums Londonas radošajai videi.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja