Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Nedēļas nogalē aicina uz festivālu Saldus saule

Piektdien, 27. jūlijā plkst. 17 Saldū, Kalnsētas parkā sāksies pirms 31. gada pirmoreiz aizsākatais rokfestivāls Saldus Saule, kur divu dienu un nakšu garumā uzstāsies gan Latvijas roka leģendas, gan šodienas zvaigznes, un arī daudzsološi jaunie izpildītāji, informēja festivāla rīkotāji.

Arī šogad festivāls notiks divas dienas, no piektdienas plkst. 17 līdz svētdienas rītam. Blakus festivāla teritorijai no piektdienas plkst. 17 līdz svētdienas plkst 12  darbosies arī telšu pilsētiņa, bet viesi, kuri vēlas nakšņot komfortablākos apstākļos, tiek aicināti izmantot tuvumā esošo viesnīcu un viesu namu pakalpojumus.

Nokļūt festivālā visērtāk ir ar sabiedrisko transportu, braucot līdz Saldus autoostai, un dodoties pastaigā uz festivāla teritoriju ar kājām. Viesi, kuri brauc uz festivālu ar saviem auto, tiek aicināti auto novietot ielu malās, ievērojot ceļazīmju prasības. Īpaša komforta cienītājiem festivāla ieejas tuvumā ierīkota ierobežotas ietilpības VIP autostāvvieta, festivālā darbosies arī VIP zona.

Pļavā aiz upītes abas festivāla dienas apmeklētājiem būs pieejams festivāla tirdziņš un aktivitāšu zona, bet sestdienas rītā īpaši gaidītas ģimenes ar bērniem - uz festivāla skatuves plkst. 12 sāksies  bērnu koncerts Saldus Saulīte, kurā skatītājus un klausītājus priecēs Saldus un Brocēnu jaunie talanti. Ieeja bērnu koncertā ir bez maksas.

Festivāla programma ar mākslinieku uzstāšanās laikiem pieejama festivāla mājas lapā www.saldussaule.lv, sadaļā Programma. Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs. Festivāla dienās biļešu cena pieaugs.

Festivāls Saldus saule pirmoreiz notika 1987. gadā, un ir latviskākais un senākais no joprojām notiekošajiem Latvijas brīvdabas rokfestivāliem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja