Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Neikenkalna dabas koncertzālē Dikļos pirmo reizi notiks pasākums Virzskaņa

Sestdien, 6.jūlijā, plkst. 12 Neikenkalna dabas koncertzālē Dikļos pirmo reizi notiks muzikāls pasākums Virzskaņa, kurā uzstāsies pašmāju un ārvalstu mūziķi – The Sound Poets, Goran Gora, Alise Joste, Ezeri, Kārlis Kazāks un rokgrupa, Frankie Animal (Igaunija), Storme (Lielbritānija), informēja pasākuma rīkotāji.

Virzskaņa ļaus saausīties un sadzirdēt mūziku īpašā vietā - Neikenkalna dabas koncertzālē, Dikļos, kur pirms 155 gadiem tika aizsākta nerimstoša mīlestība latviešu dziedāšanai un kopā sanākšanai – Dziesmu svētkiem. Ar cieņu pret vietu un sajūtām – izveidotā koncertzāle veidota teju maģiskā mijiedarbībā gan ar dabu, gan skatītājiem.

Lai gan mūzika šajā koncertzālē skan bieži -  pirmo reizi te vienkopus būs pulcējušies tik daudz mūziķi, kuri skaņu virzīs  laikmetīgās mūzikas virzienā. 

Pasākums sāksies plkst.12 ar Diķļu pūtēju orķestra sveicienu sanākušajiem, bet plkst. 12:30 uz Sudraba birzs skatuves kāps mūziķe Alise Joste, plkst. 13:30 Leilali un plkst. 14:30 Sus Dungo.

Savukārt uz Debesu apvākotās skatuves klausītāji plkst.16 dzirdēs muzikālu priekšnesumu no Doni Tondo, plkst. 17 - grupas Ezeri, plkst. 18 - Mick Pedaja, bet plkst. 19. skatuvu ieskandinās Goran Gora, plkst. 20 The Soun Poets, plkst. 21 Storme, plkst. 22Frankie Animal un vakaru plkst. 23 noslēgs Kārlis Kazāks un rokgrupa. 

Skaņas virzību saklausīt aicināts ikviens, ņemot līdzi bērnus, draugus, draudzīgus suņus un paziņas. Var neņemt līdzi nevienu un atbraukt vienatnē, lai saplūstu ar vietu un mūziku. Kā labpatīkas. Turklāt bērniem līdz 18 gadu vecumam, nākot kopā ar vecākiem –  ieeja bez maksas.

Neikenkalna dabas koncertzāle kategorijā novērtēta kā Gada labākā būve Latvijā 2014.

Biļetes iespējams iegādāties www.bezrindas.lv. Biļešu cena EUR 15 līdz 5. jūlijam. Pasākuma dienā EUR 20.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja