Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Norisināsies mūziķes Katrīnas Gupalo dzimšanas dienas koncerts

Šo piektdien, 14. jūlijā, pulksten 21.00 kultūrtelpas M/Darbnīca terasē notiks Katrīnas Gupalo dzimšanas dienas koncerts, informēja koncerta rīkotāji.

Dziedātāja kopā ar mūzikas producentiem Edgaru Vilcānu un Armandu Varslavānu pametīs ierakstu studiju, lai kopā ar sitaminstrumentu meistaru Matīsu Uškānu kāptu uz skatuves un iepriecinātu savus klausītājus klātienē. Viņi spēlēs radiohītus Dur prom, Resistance, Masas, Man ar tevi un Kamēr pret sauli kāpu, kā arī pavisam jaunas kompozīcijas, piemēram, dziesmas par Džoniju Depu un pupiņu zupiņu.

"Agrāk dzimšanas dienas nesvinēju, bet tiklīdz sapratu, ka šo notikumu var apvienot ar koncertu, viss mainījās. Tā ir lieliska iespēja vienkopus satikt gan savus draugus un tuviniekus, gan mīļos klausītājus un nosvinēt šo vakaru pa īstam, reāli, ar jaunu, skaistu, jautru, romantisku un traku mūziku, ar īstām emocijām, bez sociālo tīklu starpniecības un virtuālajiem apsveikumiem!" - atklāj Katrīna Gupalo.

Pēdējā laika nozīmīgākie notikumi Katrīnas radošajā darbībā ir augstākā Latvijas valsts apbalvojuma - Triju zvaigžu ordeņa - saņemšana, dalība Muzikālās bankas lielkoncertā Daugavpils olimiskajā centrā, Zigmara Liepiņa jubilejas koncerttūrē Latgales Gorā, Liepājas Olimpiskajā centrā un Arēnā Rīga, uzstāšanās Latvijas Finiera 30 gadu jubilejas koncertā Arēnā Rīga, 18. novembra svinīgajā ceremonijā Prezidenta pilī un Latvijas Televīzijas koncertos. Mūziķe sadarbojās ar dziedātāju Igo viņa jubilejas koncertos Dzintaru koncertzālē un VEF Kultūras pilī. Katrīna ir iekļauta žurnāla Pastaiga 2022 gada sasniegumu topā Izcilākās Latvijas sievietes. Viņas radītā Ukrainas atbalsta dziesma Resistance, kas pulcēja vairāk nekā 40 mūziķus, bija nominēta Latvijas Televīzijas un Radio gada balvai Kilograms kultūras, bet dziesma Dur prom kļuva par radiohitu un 13 nedēļas bija Latvijas spēlētāko dziesmu TOP 10, skanot deviņās Latvijas radiostacijās. Kopā ar Edgaru Vilcānu Katrīna rada ne tikai radiohitus, bet arī mūziku Latvijas Bankas sudraba kolekcijas monētai Воля.

Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu servisa kasēs un internetā: www.bilesuserviss.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja