Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Operetes teātra koncerta Musique d'amour īpašā viešņa – Mariana Bodnara

Atbalstot Ukrainas tautu un paužot nosodījumu pret Krievijas izvērsto karu Ukrainā, Operetes teātris koncertā Mīlestības mūzika (Musique d'amour), kas izskanēs 26. aprīlī plkst. 19 VEF Kultūras pilī un 15. maijā plkst. 19 Ogres novada Kultūras centrā, uzaicinājis piedalīties īpašu viešņu – Kijivas Nacionālā akadēmiskā operetes teātra solisti Marianu Bodnaru, informēja Operetes teātra pārstāve Elza Hlevicka.

Operetes teātra valdes priekšsēdētāja Agija Ozoliņa-Kozlovska pauž: "Laikā, kurā šobrīd dzīvojam, mēs skaudrāk kā jebkad agrāk saprotam, ka ir ārkārtīgi svarīgi saglabāt līdzcietību, cilvēcību un spēju sadzirdēt un mīlēt vienam otru. Mīlestība ir dzīvības kodols, dzīvotspējas eliksīrs, kas rada dzīvesprieku un dzīvotprieku, piešķir mūsu dzīvei vērtību.

Mūsu koncerta vadmotīvs ir mīlestības mūzika visās tās izpausmēs, kā iedvesmas un stiprinājuma avots, kā dzīvesprieka un mīlestības "eksplozija" iepretim pasaulē notiekošajam, tādēļ abos koncertos Operetes teātra komanda būs līdzās ukraiņu tautai ne tikai sirdī un darbos, bet arī mūzikā."

Kijivas Nacionālā akadēmiskā operetes teātra prīma Mariana Bodnara operdziedāšanu mācījusies St. Cecilia konservatorijā Romā (Itālija), kā arī Kijivas Nacionālajā universitātē. Viņa savas dziedāšanas un aktiermeistarības prasmes papildinājusi pie ievērojamiem pedagogiem dažādās meistarklasēs visā pasaulē, kā arī regulāri piedalījusies starptautiskos festivālos un muzikālos projektos.

Konertos piedalīsies: operdīva Sonora Vaice (soprāns), Anta Jankovska (soprāns/Itālija), Laura Purena-Kancāne (soprāns), Mariana Bodnara (soprāns/Ukraina), Alfr. Kalniņa Cēsu mūzikas vidusskolas audzēkne Patrīcija Kozlovska (soprāns), Dainis Skutelis (tenors), Kārlis Rūtentāls (tenors), Dainis Kalnačs (tenors), Nauris Indzeris (baritons).

Rīgas koncertā 26. aprīlī īpašā viešņa būs šarmantā vijolniece un Lielās mūzikas balvas laureāte Paula Šūmane, savukārt 15. maijā Ogres koncertā uz skatuves atkal kāps izcilais vijolnieks Raimonds Ozols. Abos koncertos par pavadījumu gādās Operetes teātra simfoniskais orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā.

Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes tīklā.

Tāpat abos koncertos tiek laipni gaidīti arī tie Ukrainas cilvēki, kas pašreiz atraduši patvērumu Latvijā. Visi interesenti, kas vēlas apmeklēt koncertu, aicināti pieteikties, rakstot uz e-pastu [email protected]. Ielūgumu skaits – ierobežots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja