Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Otrais Latvijas mūzikas lielkoncerts norisināsies Mežaparka Lielajā estrādē

Piedaloties Latvijas populārās mūzikas zvaigznēm un Liepājas simfoniskajam orķestrim, 2023. gada 2. septembrī Mežaparka Lielajā estrādē notiks jau otrais Latvijas mūzikas lielais koncerts, informēja koncerta rīkotāji.

Latvijas mūzikas lielkoncerta tradīcija aizsākta 2022. gada 10. septembrī, kad Daugavas stadionā norisinājās Raimonda Paula daiļradei veltītais koncerts, piedaloties Latvijā iemīļotiem dažādu paaudžu populārās mūzikas izpildītājiem un Liepājas simfoniskajam orķestrim. Programmā izskanēja gan Maestro nemainīgi populārās kompozīcijas, gan pašu mākslinieku lielākie hiti, vienā dziesmā saliedējot dažāda vecuma auditoriju.

Arī otrajā Latvijas mūzikas lielā koncerta programmā radošā komanda paredzējusi iekļaut gan iepriekšējo paaudžu lielmeistaru garadarbus, gan mūslaiku radītās muzikālās vērtības. Repertuārs un mākslinieki tiks atklāti pakāpeniski un par programmas daudzveidību rūpēsies koncerta mūzikas producents un radošais direktors Arstarulsmirus.

"Jau pirmajā koncertā bijām liecinieki, cik veikli visiem labi pazīstamas un gandrīz par tautasdziesmām kļuvušas kompozīcijas var kāpt pāri ierastajām robežām. Grandiozais lielkoncerts pārsteidza daudzus tūkstošus skatītāju ar nebijušu vērienu saturiskajos un vizuālajos programmas risinājumos. Plānojam, ka nākamgad Latvijas mūzikas lielais koncerts izskanēs ar vēl lielāku jaudu, un būs milzīgs pozitīvu emociju lādiņš māksliniekiem un apmeklētājiem," saka Arstarulsmirus.

"Latvijā radītās mūzikas svētkus Mežaparkā esam paredzējuši kā neskaitāmu pārsteigumu pārpilnu megaizrādi, protams, plānojam pārsteigt ar jauniem radošiem izaicinājumiem, mēģināsim pārspēt jau pirmajā lielkoncertā radīto skatuves risinājumu, kā arī strādāsim ar vizuālo priekšnesumu daudzveidību," gaidāmo pasākumu izklāsta režisors Papa Chi.

Sākot no 15. novembra biļetes ir pieejamas interneta vietnē www.lielkoncerts.lv

Vairāk: www.facebook.com/reku.events

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja