Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pavasarī ar koncertu Arēnā Rīga Latvijā atgriezīsies Stings

Izcilais solomākslinieks Stings ar savu jaunāko albumu The Bridge un koncertprogrammu My Songs, kura ar milzu panākumiem Amerikā un citviet Eiropā apceļoja pasauli līdz sākās globālā Covid-19 pandēmija, nākamā gada pavasarī 5. martā pēc vienreiz jau atcelta koncerta beidzot atgriezīsies Arēnā Rīga. Koncertā kā īpašais viesis uzstāsies Džo Samners (Joe Sumner), informēja koncerta rīkotāji.

Stings ar nepacietību gaidījis mirkli, kad būs iespēja atkal doties koncertturnejā un atgriežas ne tikai ar atzinīgi novērtēto koncertprogrammu My Songs, bet arī ar jaunu albumu The Bridge. Globālās pandēmijas gadā ierakstījis savu piecpadsmito studijas albumu, kurš, pēc mākslinieka vārdiem, palīdzējis saglabāt izturību šajā sarežģītajā laikā. Albums pie klausītājiem nonāks 19. novembrī un tas demonstrēs mākslinieka izcilo un daudzveidīgo dziesmu rakstīšanas procesu, kā arī atklās pārdomas par personīgajiem zaudējumiem, nošķirtību, grūtībām, pastāvošo sociālo un politisko nemieru.​​

Savā solokarjeras laikā Stings ir saņēmis 17 Grammy balvas, divas Brit balvas, Zelta globusu un Emmy, četras Oskara un vienu TONY nomināciju, Billboard žurnāla Gadsimta balvu, kā arī 2004. gadā MusiCare mākslinieks tika nominēts kā Gada cilvēks. Pārdevis vairāk nekā 100 miljonus albumu kopiju gan kā grupas The Police dalībnieks, gan kā solo mākslinieks. Stingam ir piešķirts arī pagodinājums BMI Pop Awards par hitu Every Breath You Take, kas kļuva par "visvairāk izpildīto dziesmu" ar 15 miljoniem radio atskaņojumu no BMI kataloga, kurā kopumā ir vairāk nekā 14 miljoni mūzikas darbu. Pavisam nesen dziesma pievienota arī mūzikas atskaņošanas vietnē Spotify Miljardu klubam, kur tā ir atskaņota vairāk nekā 1 miljardu reižu.

Biļetes tirdzniecībā būs nopērkamas no 12. novembra plkst. 10.00 Biļešu servisa tīklā, savukārt, FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri, tās varēs iegādāties ātrāk, iepriekšpārdošanā, jau no 10. novembra plkst. 10.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Pasākuma rīkotājs SIA BDG concerts garantē, ka koncerta atcelšanas vai pārcelšanas gadījumā pircējs par koncerta biļeti samaksāto naudu saņems divu nedēļu laikā, pēc pieprasījuma (aizpildītas pieteikuma formas) iesniegšanas. Droša biļete nodrošina papildus garantiju, ka pandēmijas dēļ pārcelto vai atcelto koncertu biļešu samaksātā nauda tiks atgriezta daudz īsākā laikā nekā to nodrošina valstī pastāvošie regulējumi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja