Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Pēc divu gadu pārtraukuma Saldū atkal norisināsies festivāls Saldus saule

Pēc divu gadu pārtraukuma Saldū, Kalnsētas parkā, šovasar 22. un 23. jūlijā norisināsies festivāls Saldus saule, informēja festivāla producents Uldis Akselrods.

Arī šogad uz skatuves kāps gan leģendāras un visiem zināmas zvaigznes, gan arī pavisam nesen iepazīti lieliski mākslinieki.

Tāpat kā iepriekšējos festivālos Saldus saule, no piektdienas pievakares līdz svētdienas pusdienlaikam pļavā pie upītes būs pieejama festivāla telšu pilsētiņa, notiks atrakcijas, būs festivāla gadatirgus, ēdieni un dzērieni, bet visam pāri – daudz labas mūzikas un festivālam Saldus saule raksturīgā īpaši siltā kopābūšanas un dzīves svinēšanas atmosfēra.

Piektdien, 22. jūlijā, festivāla vārti vērsies plkst. 17.00, pirmie mākslinieki uz skatuves kāps 18.00, un pasākums notiks līdz 4.00.

Gan piektdienas vakarā, gan sestdien no 10.00 rītā pļavā darbosies festivāla gadatirgus; sestdien plkst. 12.00 sāksies bērnu koncerts Saldus saulīte, kuru visi ir aicināti apmeklēt bez maksas, savukārt festivāla vakara daļa sāksies plkst. 16.00.

Šogad festivālā uzstāsies Dzelzs vilks, Citi zēni, Ivo Fomins, Inokentijs Mārpls, Pienvedēja piedzīvojumi, Dzeltenie pastnieki, Sudden Lights, Louie Fontaine, Bloody Heels, Indygo, Colt, DivDiv, Rusted Wheel, Linga&Frišs, Opus Pro, Johnny Salamander un citi mākslinieki. 

Pirmais festivāls Saldus saule notika tālajā 1987. gadā ar mērķi godināt talantīgā un leģendārā mūziķa Ērika Ķiģeļa piemiņu, un ir senākais no joprojām notiekošajiem vasaras rokfestivāliem. Iepriekšējais, 2019. gadā notikušais festivāls pulcēja īpaši lielu apmeklētāju skaitu.

Visas 2020. un 2021. gadā uz festivālu iegādātās biļetes ir derīgas šī gada festivāla apmeklēšanai. Biļetes pieejamas mājaslapā www.saldussaule.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja