Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Pīters Eldridžs un grupa Framest satiksies Rīgas festivāla koncertā

Rīgas festivālā šogad būs iespēja baudīt vairāku pasaules slavu ieguvušu mākslinieku sniegumu. 13. jūnijā Rīgas Kongresu namā koncertēs New York Voices līderis, Grammy balvas ieguvējs, pasaulslavenais Pīters Eldridžs kopā ar pašmāju vokālo grupu _Framest._Framest mākslinieciskais vadītājs, komponists Jānis Ķirsis saka: "Atkalsatikšanās ar Pīteru Eldridžu mums ir īpašs notikums.

Mēs šī gada laikā esam auguši meistarībā. Ceru, ka to novērtēs mūsu ārzemju skolotājs. Tā mēs virzāmies tuvāk viens otram."Pīters Eldridžs ir viens no divkārt Grammy ieguvušās vokālās grupas New York Voices līdzdibinātājiem. Grupa ieskaņojusi septiņus studijas albumus, tā jau divus desmitus gadu ceļo pa visu pasauli. 2011. gada martā Pīters Eldridžs kopā ar Framest koncertēja Rīgā, Dailes teātrī. Laikrakstam Diena Eldridžs atzina: "Viņos jūtu lielu potenciālu."Pīters Eldridžs ir ārkārtīgi daudzpusīgs talants - viņš komponē, atskaņo, aranžē, ieskaņo un māca. Manhatanas mūzikas skolā viņš kopš 1993. gada ir džeza vokāla nodaļas vadītājs. Eldridžs laidis klajā trīs solo ieskaņojumus. Par viņa beidzamo disku Downbeat rakstīja: "Ja muzikālā inteliģence un meistarība būtu ceļazīme uz panākumiem tirgū, Eldridža Decorum nodrošinātu viņam vietu zvaigžņu ielokā. Spēcīga, plaša un daudzveidīga balss. Valdzinoši ilgpilna."Vokālā grupa Framest dibināta 2005. gadā. Šobrīd grupas sastāvā dzied Beāte Zviedre (soprāns), Elīna Šmukste (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons) un Edgars Janovs (bass). Visi dziedātāji ir profesionāli mūziķi. Grupas repertuārs laika gaitā ir izveidojies gana plašs, dziesmas komponē un aranžē pārsvarā grupas līderis un mākslinieciskais vadītājs Jānis Ķirsis.

Biļetes uz Pītera Eldridža un Framest koncertu Rīgā iegādājamas Biļešu paradīzes kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devies mākslinieks Raimonds Gabaliņš

Mūžībā aizgājis tēlnieks, gleznotājs, pedagogs Raimonds Gabaliņš (07.05.1949.- 02.05.2024.). Atvadīšanās no mākslinieka notiks 2024. gada 11. maijā plkst. 13.00, Limbiķu kapos, Grobiņas pagast...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja