Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Sākusies pieteikšanās Latvijas metālmūzikas gada balvai

Latvijas metālmūzikas gada balvas organizatori aicina Latvijas smagās mūzikas grupas un izdevējus iesniegt 2023. gadā izdotus smagās mūzikas ierakstus žūrijas un klausītāju vērtējumam. Pieteikumi tiks pieņemti laikā no 2023. gada 27. decembra līdz 2024. gada 14. janvārim.

Latvijas Metālmūzikas gada balvai var pieteikt ierakstus albuma vai minialbuma (EP) formātā. Tiek gaidīti jebkuri laika periodā no 01.01.2023 līdz 31.12.2023 iznākuši smagās mūzikas ieraksti - metāls, hārdroks, postroks un postmetāls, kā arī jebkuri to apakšžanri un hibrīdi.

Pieteikumi tiks gaidīti līdz 2024. gada 14. janvārim (ieskaitot) uz e-pastu latmetgadabalva[at]gmail[dot]com. Pieteikumā jānorāda grupas/izpildītāja nosaukums, ieraksta nosaukums, kā arī saite uz interneta vietni vai straumēšanas servisu, kur pieejama ieraksta digitālā versija. Pieteikšanās Latvijas Metālmūzikas gada balvai ir bez maksas.

Uzvarētājus, līdzīgi kā iepriekš, noteiks žūrija un interneta balsojums. Žūrija atlasīs nominantus, kurus izvirzīt interneta balsojumam. Interneta balsošanas sākums tiks izziņots 22. janvārī.

Balvu pasniegšanas ceremonija un koncerts norisināsies 16. februārī klubā Melnā piektdiena, Brīvības gatvē 193c. Koncertā uzstāsies grupas Procession, Deodium, Uguns un citas, pasākumu vadīs Deathperado. Biļetes jau nopērkamas vietnē ticketshop.lv

Metālmūzikas gada balvas pasniegšana šogad Latvijā notiks trīspadsmito reizi. Tās iniciatori ir apvienības Zobens un Lemess un mūzikas kluba Melnā piektdiena pārstāvji, kas ar metālmūzikas pasākumu organizēšanu nodarbojas jau kopš 1996. gada.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja