Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Soprāns Hibla Gerzmava noslēgs Liepājas Starptautisko zvaigžņu festivālu

30. Liepājas Starptautiskā zvaigžņu festivāla noslēgumā 12. martā plkst. 18 Liepājas simfoniskais orķestris sadarbībā ar fondu Uniting History piedāvās opermūzikas programmu, kurā piedalīsies spožais krievu soprāns Hibla Gerzmava

Hibla Gerzmava uz Liepājas koncertzāles Lielais dzintars skatuves kopā ar Liepājas simfonisko orķestri tā galvenā diriģenta Ģintara Rinkeviča vadībā izpildīs ārijas no Džuzepes Verdi, Kamila Sensānsa, Vinčenco Bellīni, Žorža Bizē un citu komponistu operām.

Abhāzijā dzimusī dziedātāja Hibla Gerzmava ir viena no pieprasītākajām operzvaigznēm pasaulē un viena no retajām šīs paaudzes krievu dziedātājām, kas patiesi atbilst dīvas titulam. Viņas balss ir gaiša un tieša, emocionāla un kaislīga. Māksliniece ir iekarojusi pasaulē nozīmīgāko opernamu skatuves. Viņa ir apdāvināta aktrise, kas paplašina iestudējumu režisoru ieskatu ar savu dziļo un intuitīvo tēla izpratni.

Laikraksts The New York Times Hiblu Gerzmavu nodēvējis par soprānu, kas apveltīts ar silti samtainu balsi, spēcīgu gribu un saviļņojošu nosvērtību.

30. Liepājas Starptautiskais zvaigžņu festivāls notiks no 4. līdz 12. martam. Kā jau ziņots, Liepājas simfoniskā orķestra rīkotie pavasara mūzikas svētki piecos koncertos pulcēs dažādu žanru mūziķus un piedāvās Artura Maskata un Andra Dzenīša darbu pirmatskaņojumu. Festivālā uzstāsies ērģelniece Iveta Apkalna, pianisti Reinis Zariņš un Aleksandrs Meļņikovs, flautiste Dita Krenberga, vijolniece Baiba Skride, kā arī Albion Quartet no Lielbritānijas.

Biļetes uz koncertiem nopērkamas Biļešu paradīzes tīklā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja