Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Šveices banka Credit Suisse kļuvusi par mūzikas festivāla Rīga Jūrmala atbalstītāju

Šveices banka Credit Suisse kļuvusi par Mūzikas festivāla Rīga Jūrmala 2021. gada sezonas starptautisko korporatīvo sponsoru un platīna kategorijas partneri. Šī sadarbība atbalstīs festivāla ilgtermiņa mērķi - kļūt par vienu no pieprasītākajiem vasaras klasiskās mūzikas galamērķiem un apliecina bankas Credit Suisse uzticību kultūras nozarei un klasiskajai mūzikai, informēja festivāla rīkotāji.

Sadarbības ietvaros Credit Suisse finansiāli atbalstīs festivāla norisi, veicinot arī starpnozaru sadarbību, pasaules līmeņa mākslinieciskās programmas īstenošanu un klientu pieredzi, kā arī festivāla izglītības programmas Rīga Jūrmala akadēmijas norisi, kas šobrīd aktīvi notiek tiešsaistē, piedaloties šī laika izcilākajiem mūziķiem no visas pasaules.

"Mēs patiesi lepojamies uzsākt sadarbību ar festivālu Rīga Jūrmala. Atbalstot festivālu un citas starptautiski atzītas kultūras norises vietas, tostarp Cīrihē, Pekinā un Sidnejā, mūsu galvenais mērķis ir veicināt klasiskās mūzikas pieejamību arvien vairāk klausītājiem visā pasaulē. Credit Suisse mērķa tirgi ir Centrāleiropa un Baltijas valstis, tādēļ šī partnerība ir lieliska iespēja demonstrēt bankas uzticību šim reģionam," stāsta Matiass Ordodijs (Mathias Ordody), Credit Suisse Centrāleiropas reģiona vadītājs.

"Šī sadarbība ir nozīmīgs solis un komandas sasniegums, lai virzītos tuvāk festivāla ilgtermiņa ambīcijai. Ar šo atbalstu Credit Suisse apliecina korporatīvās sponsorēšanas un filantropijas nozīmi kultūras nozares un organizāciju darbam un attīstībai gan šobrīd, īpaši pandēmijas laikā, gan pēc tās," stāsta Zane Čulkstēna, festivāla Rīga Jūrmala izpilddirektore. "Šveice ir pazīstama ar tās bagātīgajām klasiskās mūzikas tradīcijām, tādēļ esam jo īpaši pagodināti, ka jau trešajā festivāla darbības gadā mums izdevies piesaistīt tik atzītas starptautiskas organizācijas kā Credit Suisse uzmanību. Mēs turpināsim strādāt, lai apvienotu augstvērtīgāko māksliniecisko kvalitāti ar mūsdienīgu apmeklētāju pieredzi."

Credit Suisse ir viens no pasaules vadošajiem finanšu pakalpojumu sniedzējiem ar galveno mītnes vietni Šveicē, Cīrihē. Pasaules mēroga līderpozīcijas aktīvu pārvaldē un investīciju banku jomā ir bankas stratēģiskais fokuss. Organizācijā strādā vairāk nekā 48 800 darbinieku.

Pēc veiksmīgas festivāla atklāšanas 2019. gadā prestižais Britu laikraksts The Telegraph iekļāva Rīga Jūrmala Eiropas vasaras klasiskās mūzikas top 10 galamērķu sarakstā, kā arī Eiropas Festivālu asociācija jau otro gadu pēc kārtas piešķīrusi festivālam EFFE Label kvalitātes zīmi. Festivāla formāts saglabās savu līdzšinējo māksliniecisko konceptu, piedāvājot mini-festivālu sēriju četrās nedēļas nogalēs, piedaloties tādiem pasaules līmeņa simfoniskajiem orķestriem un diriģentiem kā Bavārijas Radio simfoniskais orķestris un diriģents Džons Eliots Gārdiners, Čikāgas simfoniskais orķestris un Rikardo Muti, Karaliskais Concertgebouw orķestris un Daniels Hārdings, kā arī Sanktpēterburgas filharmonijas orķestris un diriģents Jurijs Temirkanovs.

Vairāk: www.riga-jurmala.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja