Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

ZeBrene duetā ar Marku Rivu nāk klajā ar diskohitu

Otrdien, 6. jūnijā, ar jaunu singlu Diskøutē vēl klajā nācis pašmāju mūziķis ZeBrene, šoreiz apvienojoties duetā ar dziedātāju Marku Rivu. Dziesmai tapis arī krāšņs videoklips, kas raksturojams kā ļoti diskutabls ceļojums.

"Jūs zināt, kā tas ir, kad uz deju grīdas skaļas mūzikas ritmos komunikācija pāriet ķermeniskā veidolā. Un arī ar ķermeni varam komunicēt, esot gan introverti, gan ekstraverti, gan komunikabli, gan ne tik ļoti. Šajā skaļumā mēs ar savu ķermeni varam stāstīt viens otram visu ko, varam sarunāties viens ar otru, īsāk sakot – diskotēkā mēs varam viens ar otru diskutēt ar ķermeni," skaidro ZeBrene.

Viņš atklāj arī to, ka šī dziesma, līdzīgi kā citas, atnākusi no izplatījuma un iekritusi tieši smadzenēs. "Uzreiz jau dzirdēju rezultātu, atlika vien atslābināties, un pirksti un mute paši šo kosmosa dāvanu materializēja," stāsta ZeBrene.

Singlam tapis arī videoklips, par ko ZeBrene izsakās visai lakoniski: "Tas ir diskutabls ceļojums, kas notiek diskutablā situācijā ar diskutabliem cilvēkiem."

Šajā dziesmā ZeBrene apvienojies duetā ar Marku Rivu. "Markus ir no tiem cilvēkiem, kuri īpaši labi māk ar ķermeni diskutēt. Es arī augstu novērtēju viņu tajā, ka viņš zina, kas ir šovbizness. Un vēl es viņam novēlu uzvarēt lielajā Eirovīzijā ar desmito piegājienu, kas tuvojas šogad. Tāpēc es uzrunāju viņu tagad, izmantoju pēdējo brīdi, jo pēc uzvaras Eirovīzijā viņš būs jau pārāk slavens," atklāj ZeBrene.

"Kad ZeBrene uzrunāja mani šai sadarbībai, diskusiju nebija vispār - es jau sen fanoju par šo mākslinieku! Tiklīdz izdzirdēju dziesmu, acumirklī sapratu – manā priekšā ir šīs vasaras hits. Diskotēka ir mana stihija, tāpēc uzreiz ķēros klāt dziesmas video, kurā ZeBrene tiek ierauts manā valstībā, un viņam patiešām tas piestāv! Klipā iesaistīta arī virkne citu atraktīvu un populāru mūsu draugu, un šis noteikti būs vasaras diskutablākais brauciens. Gribētos, lai šī vasara cilvēkiem ir prieka pilna un viņi to izbauda par visiem 100% - esmu drošs, ka šī dziesma ierosinās virkni neaizmirstamu un skaistu diskusiju," saka Markus Riva.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja