Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

ZeBrene nāk klajā ar jaunu hitu Pazūd pulss

Otrdien, 30. janvārī, ar jaunu dziesmu Pazūd pulss klajā nācis pašmāju iemīļotais mūziķis ZeBrene. Dziesmas būtība ir tāda, ka mums katram ir nepieciešama komunikācija ar sevi, ar sevis nobriedušāko versiju – gribam to atzīt vai nē, bet tā ir viena no dzīves lielajām patiesībām.

Dziesmā ievīta cīņa ar sevi, ar visām savām personībām, kas mīt ikvienā no mums. “Dziesmas pamats balstās sengrieķu mitoloģijās. Tas ir kā ceļš cauri saviem arhetipiem, kas ir katra cilvēka pamats, būtība, pirmtēls, kas nosaka gan psihiskā un emocionālā stāvokļa izpausmes, gan uzvedību, tie ir kā cilvēka dvēseles shēmas,” skaidro ZeBrene.

Iepriekš ierasts, ka ZeBrene izdevis skanīgus singlus, apvienojoties ar citiem Latvijā zināmiem cilvēkiem, taču Pazūd pulss tapusi duetā ar sevi. "ZeBrene arī viens pats ir duets, jo tur sastopas vairākas personības. Tas ir duets ar sevi, saruna ar sevi, sirdsbalss un prāta dialogs, kas vārda tiešā nozīmē ir duets, kaut gan es teiktu, ka kopumā ZeBrenē mijas pat veseli četri cilvēki,” par dziesmu un savu būtību atklāj ZeBrene.

Singlam tapis arī videoklips, kas īpašās rūpēs par klausītājiem un skatītājiem filmēts vertikāli. “Tas darīts ar domu, lai cilvēkiem nevajadzētu neko lieku ņemt sev līdzi, lai var izvilkt no kabatas savu ierasto ierīci, kurā jau tāpat pavada visu dienu, un paskatīties tajā vēl divas ar pusi minūtes,” skaidro ZeBrene.

Videoklipa autors ir Elvis Lācis, kurš ir gan tā režisors, gan operators. “Šis videoklips nav YouTube standarts, tas veidots, lai būtu atbilstošāks sociālajiem tīkliem un telefonu ekrāniem. Daudz eksperimentējām, filmējot nestandarta formātā. Sadarbība ar ZeBreni bija ļoti interesanta, jo viņš ir ārkārtīgi daudzpusīgs un ar interesantu dabu apveltīts mākslinieks,” saka Lācis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja