Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Dzintaru koncertzālē šovakar noslēgsies Olgas Dreģes 75. jubilejas koncertturneja

Pirmdien, 19. augustā, plkst. 20 Dzintaru koncertzālē ar vērienīgu koncertu noslēgsies aktrises Olgas Dreģes 75. jubilejas koncertturneja.

Koncerttūrē jubilāri pavadījuši tuvākie skatuves kolēģi un draugi – Mirdza Martinsone, Baiba Indriksone, Sarmīte Rubule, Leons Krivāns, Juris Strenga, Jānis Reinis un Gints Andžāns. Noslēguma koncerts Dzintaros būs īpaši krāšņs, jo uz skatuves kāps 30 īpašie viesi. To skaitā, Dailes teātra aktieri Artis Robežnieks, Harijs Spanovskis un Jānis Paukštello un dziedātāja Olga Rajecka. Ar savu klātbūtni jubilāri pagodināt solījies arī režisors Jānis Streičs, kā arī daudzi citi Olgas Dreģes dzīvē svarīgi cilvēki. Dziesmu pavadījums būs Kristapa Krievkalna instrumentālās grupas pārziņā.

Koncertā būs iespēja vēlreiz tikties ar seriāla Sirdsmīļā Monika varoņiem, kas liks pasmaidīt arī nopietnākajiem skatītājiem, solīti arī jauni dueti, veselīgs humors, dejas un līksma sadziedāšanās visa vakara garumā. Skanēs dziesmas no populārākajām latviešu teātra izrādēm un kinofilmām, un īpaši "karsts" priekšnesums būs dziesma Tu, mans mīļais Čipendeil. Neiztrūks arī tādas pazīstamas melodijas kā Ejot cauri rudziem, Teic, kas esi, Ak skaistā jaunība, savukārt koncerta kulmināciju veidos filmas Vella kalpi popūrijs. Turklāt, ņemot vērā īpašo viesu klātbūtni, negaidīti pavērsieni un muzikāli pārsteigumi garantēti.

Koncertuzvedumam, kura režijas grožus savās stingrajās rokās tur Valdis Lūriņš, būs krāšņi kostīmi un interesanta kustību partitūra: katra dziesma kā mazs stāsts. 

Novērtējot mākslinieces talantu un paveikto, šogad izdota arī Olgas Dreģes grāmata Izslāpums. Pēc koncerta to būs iespējams iegādāties par īpašu cenu, saņemot mākslinieces autogrāfu.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā: www.bilesuparadize.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja