Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kāršu karalis un masku meistars. Lasvegasas slavenākais iluzionists Džefs Makbraids – Rīgā

Ar trim izrādēm šajā nedēļas nogalē – 8. oktobrī plkst. 17.00 un 20.00 un 9. oktobrī plkst. 15.00 – Latvijā viesosies iluzionists no ASV Džefs Makbraids, kurš ir pasaulslavenā burvju mākslinieka Deivida Koperfīlda labā roka.

Džefa Makbraida uzstāšanās notiks pašmāju iluzionistu Daces un Enriko Pecolli izveidotajā iluzionisma teātrī Mystero Rīgā, Vienības gatvē 30, kas pēc divu gadu pārtraukuma atkal uzņems skatītājus.

"Man ir milzīgs gandarījums, ka pēc divu gadu piespiedu pauzes mums atkal ir iespēja vērt vaļā mūsu teātra durvis. Turklāt nevis ar kaut kāda, bet patiesi izcila mākslinieka uzstāšanos, kurš pamatoti tiek uzskatīts par, iespējams, mūsu laika ietekmīgāko burvju mākslinieku," saka Dace Pecolli. Viņa stāsta, ka Džefam Makbraidam savās izrādēs patīk apvienot maskas, mīmu izpausmes un pasaules klases roku veiklību, lai iedvestu revolucionāru elpu maģijas mākslā. "Jau XX gadsimta 80. gados viņa dinamiskās, cīņas mākslas un kabuki iedvesmotās izrādes padarīja viņu par vienīgo tālaika burvju mākslinieku, kas spēja atvērties tādiem superzvaigžņu koncertmāksliniekiem kā Diāna Rosa, Cheap Trick un Toms Džonss," piebilst Dace Pecolli.

Džefs Makbraids pasaulē tiek dēvēts par līdz šim novatoriskāko roku veiklības mākslinieku. Viņš ir Lasvegasas prestižās iluzionistu skolas McBride’s Magic & Mystery School dibinātājs un izveidotājs. Pasaules Iluzionisma asociācija FISM ir piešķīrusi Džefam Makbraidam balvu kā iluzionisma mākslas lielmeistaram. Viņš ir arī slavenās maģijas mākslas akadēmijas Magic Castle gada balvas ieguvējs, kā arī vairāku Ginesa rekordu īpašnieks. Iluzionists filmējies filmā Star Trek un uzstājies visos lielākajos ASV televīzijas kanālos.

Iluzionista viesizrādes Rīgā ir izdevies sarīkot, pateicoties viņa draudzībai ar iluzionisma teātra Mystero dibinātājiem Enriko un Daci Pecolli un ar BAFF (Baltijas – Amerikas Brīvības fonds) Dialogu programmas finansiālo atbalstu. Izrāžu rīkotāji sola, ka Latvijas skatītāji tiks iepriecināti ar pasaules atzinību ieguvušiem iluzionisma numuriem – maģiskajām maskām, burvju ūdeni, lidojošajām kārtīm, gaismas maģiju, Hudini burvju trikiem un citiem iluzionisma brīnumiem. Džefa Makbraida viesizrādes vadīs iluzionisti Dace un Enriko Pecolli, un tās atklās iluzionisma zvaigzne no Lietuvas Mants Wizard. Izrāde ir piemērota dažādu paaudžu skatītājiem, sākot jau no skolas vecuma.

Biļetes var iegādāties vietnē https://fienta.com/s/lasvegas-star-magician-jeffmcbride.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja