Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Martā Dirty Deal Teatro gaidāmas divas pirmizrādes

_Dirty Deal Teatro _martā gaidāmas divas pirmizrādes – režisors Mārcis Lācis iestudē izrādi Medījums, bet Andris Kalnozols strādā pie iestudējuma Mazie jautājumi, informēja teātra pārstāve Aija Murāne.

17. martā pirmizrādi piedzīvos savdabīgs trilleris Medījums. Noslēpumainajā meža pasaulē realitāte saaugusi ar absurdiem un neticamiem notikumiem. Vientuļā meža būdā dzīvo vecs Mednieks kopā ar nomedīto zvēru – Truša, Brieža, Āža un Lāča – trofejām, kas nevar vien sagaidīt atriebības stundu. Šī ir izrāde par garīgām traumām, kas radušās no mīlestības, kaisles un stiprām ilgām pēc citādas dzīves.

Režisors Mārcis Lācis ar izrādi Medījums attīsta radošās apvienības UMKA.LV iesāktos eksperimentus leļļu teātra jomā Latvijā. Te dažādas leļļu tehnikas un dramatiskā teātra aktieri pastāvēs kā līdzvērtīgi spēles partneri, lai atklātu Mednieka stāstu. Izrādē spēlē Jānis Skanis, Mārtiņš Brūveris, Armands Berģis, Antons Zamišļajevs, Mārcis Lācis.

24. martā notiks Andra Kalnozola izrādes Mazie jautājumi pirmizrāde. Tajā tiks meklētas atbildes uz "mazajiem jautājumiem" - kā pareizi atvadīties un pamest viesības? Vai dot roku sveicienam, ja tikko esi iznācis no publiskās tualetes un rokas vēl mitras? Kas ir mazā balstiņa galvā, kas bērnībā liek staigāt tā, ka kurpju purngals sakrīt ar flīžu vai bruģa salaiduma līnijām? Un ko šī balstiņa liek darīt gadiem ejot? Atbildes uz šiem jautājumiem meklēs anonīmā Mazo jautājumu biedrība, kuras dalībnieki, atzinuši savu atkarību, ir gatavi mesties cīņā un ar savdabīgām terapijas metodēm nonākt pie lielās atbildes.

Izrādes scenogrāfs ir Uģis Bērziņš. Tajā spēlē Ivars Krasts, Jurģis Spulenieks, Kristaps Ķeselis, Andrejs Možeiko, Aleksandrs Radzevičs.

Vairāk informācijas www.dirtydeal.lv/teatro

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja