Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +26 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Filmas Džimlai Rūdi Rallallā! varoņi dodas ciemos

Gaidot Džimlai Rūdi Rallallā! pirmizrādi, ar filmas veidotāju labvēlību apvienība Jaunais teātris ir izveidojusi muzikāli optimistisku koncertuzvedumu ar Latvijas skatuves leģendām un tautu vienojošām dziesmām, pavēstīja apvienības pārstāve Ilze Trumpe.

Uzvedums būs skatāms 28. jūnijā Madonā, 11. jūlijā Rēzeknē, 18. jūlijā Ikšķilē, 19. jūlijā Jelgavā, 26. jūlijā Kuldīgā, 1. augustā Jēkabpilī, 9. augustā Liepājā, 16. augustā Valmierā, 30. augustā Saldū un 31. augustā Saulkrastos.

Tā pamatā ir oriģināls scenārijs, kas tapis, sadarbojoties ar filmā Džimlai Rūdi Rallallā! iesaistītajiem skatuves meistariem. Stāsts būs par to, kā visiem kopā dzīvi Latvijā padarīt labāku un skaistāku. Izcilās skatuves  personības dalīsies savā dzīves pieredzē gan par nopietnām, gan par ļoti nenopietnām tēmām. Skatītājiem būs iespēja uzzināt dažādus atgadījumus, kas piedzīvoti filmas Džimlai Rūdi Rallallā! tapšanas gaitā. 

Uzvedums ir papildināts ar populārām un jēgpilnām dziesmām, kurām skatītāji varēs dziedāt līdzi. Būs arī īpaši šim uzvedumam komponēti pirmatskaņojumi ar Māras Zālītes vārdiem.

Tajā piedalās Nacionālā teātra vadošais aktieris Mārtiņš Egliens, kurš iejutīsies pasākuma vadītāja lomā, Dailes teātra ilggadēji stūrakmeņi – Jānis Paukštello, Gunārs Placēns, aktrise un ventiņu mēles speciāliste Velta Skurstene, bijusī Nacionālā teātra un kino aktrise Irina Tomsone, ilggadējais operetes solists un direktors Juris Pučka.

Muzikālo noformējumu veido Nacionālā teātra muzikālās daļas vadītājs un komponists Valdis Zilveris. Aktieru ansamblim ar dziesmām piepulcēsies arī Jaunā teātra vadītāja un daudzu populāru dziesmu autore un izpildītāja Laila Ilze Purmaliete.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes tīklā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja