Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Fon Stricka villā notiks Baltijas Diz.aina tirgus

Sestdien, 9. jūlijā no plkst. 11 līdz 18 K.K. fon Stricka villas dārzā notiks jau ceturtais Diz.aina tirgus, kas šogad pulcēs vairāk nekā 60 dizainerus no visām Baltijas valstīm, informē pasākuma pārstāve Elīna Stelcere.

Diz.aina tirgū varēs iepazīties ar pašmāju un kaimiņvalstu dizaina tendencēm - modīgu un vasarīgu apģērbu, krāšņiem un oriģināliem aksesuāriem, keramiku, ērtiem apaviem, krāšņumlietām vīriešiem un bērniem, kā arī oriģināliem mākslas izstrādājumiem. Būs iespējams iegādāties modīgus un praktiskus aksesuārus, ar kuriem doties uz vasaras festivāliem Latvijā un ārpus tās. Tirdziņā būs pieejamas arī vasaras kolekcijas gan no pieredzējušiem, gan jaunajiem Baltijas modes dizaineriem, apakšveļa no populāriem kaimiņvalstu zīmoliem Amele un XAOS, festivālu aksesuāri no tādiem zīmoliem kā Make heads turn, Voolish, Daiļrade dizains, kā arī ir padomāts par pašiem mazākajiem apmeklētājiem.

Diz.aina tirgus ir veidots kā platforma, kurā pašmāju un Baltijas dizaineri prezentē savus produktus par draudzīgākām cenām un kurā apmeklētāji var iepazīties ar jaunumiem Baltijas dizainā jomā. Preces tiks sadalītas vairākas kategorijās: mode, aksesuāri un rotas, dizains bērniem, kā arī produktu un interjēra dizains. Ar dizaineru sarakstu var iepazīties tirdziņa Facebook lapā.

Tirdziņa noslēgumā plkst. 17 organizatori aicina uz jaunā pašmāju dziesminieka Chris Noah akustisko koncertu. Chris Noah, īstaja vārdā Krists Indrišonoks, šovasar sevi ir pieteicis populārāko radio staciju topos ar savām dziesmām Had it all un You. Dienas laikā gaidāmi arī vairāki citi pārsteigumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja