Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Grupa bet bet sadarbosies ar Holivudā pazīstamo komponisti Lolitu Ritmani

Klajā laista pirmā grupas bet bet dziesma, kas tapusi sadarbībā ar komponisti Lolitu Ritmani. Dziesmas Īstā vieta, īstais laiks pamatā ir dzejolis no nesen klajā nākušās Guntara Rača dzejoļu grāmatas 365 3. daļa.

Grupas bet bet dalībnieki Zigfrīds Muktupāvels un Guntars Račs ar Holivudas kinoindustrijā atzīto komponisti Lolitu Ritmani ir pazīstami jau sen, taču salīdzinoši nesen radās doma par kopīgi veidotām dziesmām. Dziesma Īstā vieta, īstais laiks ir pirmā no pavisam 10–12 plānotajiem kopdarbiem. 

"Mēs ar Lolitu satikāmies īstajā vietā un īstajā laikā! Guntaram jau bija viena kopdziesma ar Lolitu, un mēs nolēmām, ka vajag vēl! Mums bija viegli strādāt, jo Lolita, īsta profesionāle būdama, atsūtīja mums izvērstu nošu materiālu un pašas iedziedātu paraugierakstu. Aranžētāja lomu šoreiz uzņēmās Zigfrīds, un pēc pāris dienu darba studijā kopā ar producentu Gintu Stankeviču tapa šī dziesmas versija," stāsta bet bet dalībnieki.

"Grupa bet bet dibināta tajā pašā gadā, kad piedzima mūsu dēls Andris. Esam visa ģimene dziedājuši līdz grupas dziesmām, gan latviešu namā, kādā sarīkojumā, gan braucot ar auto pa lielceļu. Zigfrīda balss ir unikāla, samtaina un izteiksmīga. "Pieklauvē un nerunā…", zinu katru vārdu, katru noti, katru harmoniju. Ar Guntaru Raču esam pazīstami jau sen, bet kad Guntars ierosināja domu, ka mēs varētu kopā arī ko jaunu radīt, saprotams, ka ar lielu sajūsmu piekritu. Šī sadarbība pāri okeānam ir bijusi ļoti radoša. Paldies visai grupai, bet īpaši Guntaram un Zigfrīdam par šo iespēju!" par sadarbību teic Lolita Ritmane. 

Filmas Dvēseļu putenis mūzikas autore Lolita Ritmane šī gada sākumā saņēma Holivudas vizuālo mediju mūzikas balvu (Hollywood Music In Media Awards) par labāko mūziku filmai svešvalodā. Savukārt grupa bet bet šovasar ar jubilejas koncertu turneju un jaunu labāko dziesmu grāmatas izdošanu atzīmēja savu 30 gadu pastāvēšanu.

Jaunā dziesma pieejama visos straumēšanas un mūzikas lejupielādes servisos visā pasaulē. https://orcd.co/istavietaistaislaiks

Dziesmas video producents ir Ritvars Bluka un tas filmēts grupas bet bet 30 gadu jubilejas koncertā un Guntara Rača grāmatas 365 3. daļa atvēršanas pasākumā Hanzas peronā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja