Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Inčukalnā notiks Latvijas Čempionāts jātnieku sportā

Šā gada 6. un 7. jūnijā Inčukalnā notiks 2009. gada Latvijas Republikas Nacionālais čempionāts jātnieku sportā, informē Jauno jātnieku skolas pārstāve Ilze Koncevala.Inčukalna jātnieku sporta centrā divas dienas labākie Latvijas jātnieki cīnīsies par 2009. gada Latvijas Republikas Nacionālā čempiona titulu konkūrā jeb šķēršļu pārvarēšanā.

Tradicionāli čempionāts tiek rīkots Kleistos, taču šogad pirmo reizi tas notiks Inčukalnā, kur pagājušajā gadā tika iekārtots Eiropas līmenim atbilstīgs laukums. Turpat, Inčukalna jātnieku sporta centrā, 8. un 9. augustā tiks rīkotas arī II Vislatvijas Zirgu dienas, kuru organizators ir Jauno jātnieku skola.  Čempionāts (tāpat kā pagājušajā gadā) notiks divas dienas, un tā programmā būs iekļauti dažādas sarežģītības maršruti. Medaļas tiks sadalītas četrās vecuma grupās – bērni līdz 16 gadiem, juniori līdz 18 gadiem, jaunie jātnieki līdz 21 gadam un pieaugušie. Šogad sacensību galvenais maršruts – ar šķēršļu augstumu 150 cm. Tieši šajā maršrutā cīnīsies Latvijas vadošie jātnieki.  Pagājušajā gadā čempiona titulu pieaugušo vecuma grupā ieguva daudzsološais jaunais jātnieks Kristaps Neretnieks, kuram tobrīd bija tikai 18 gadi, aiz sevis atstājot tādas titulētas jātnieku sporta „zvaigznes” kā Ģirts Bricis un Guntars Siliņš. Tas, vai Kristapam izdosies pierādīt sevi un arī šogad iegūt čempiona titulu, noskaidrosies sacensībās Inčukalnā.  Ar sacensību nolikumu var iepazīties Latvijas Jātnieku federācijas vai Jauno jātnieku skolas mājas lapā www.latvianhorses.lv Sacensību sākums abas dienas pulksten 9.00. Biļetes varēs iegādāties sacensību norises vietā. Biļešu cena uz vienu dienu Ls 2, uz divām dienām Ls 3, bet skolēniem, studentiem un pensionāriem – Ls 1. Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja ir bez maksas.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devusies aktrise Baiba Indriksone

92 gadu vecumā mūžībā devusies teātra un kino aktrise Baiba Indriksone (22.02.1932–14.05.2024), liecina Latvijas Nacionālā teātra mājaslapā publicētā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja