Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Latvijas Kultūras akadēmija izsludina pieteikšanos profesionālās pilnveides programmām kultūras darbiniekiem

Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) Tālākizglītības centrs 2022. gada rudens semestrī piedāvā profesionālās pilnveides programmas kultūras darbiniekiem, kas vēlas izkopt savas līderības prasmes, uzlabot kultūras piedāvājumu digitālā vidē, profesionāli plānot novadu kultūras dzīvi un nodrošināt muzeja krājuma profesionālu saglabāšanu.

Dalībnieki tiek aicināti pieteikties četriem dažādiem kursiem, kas pamatā būs pieejami tiešsaistē ar atsevišķām tikšanās reizēm klātienē: Novadu kultūras attīstības plānošana un vadība, Kultūras piedāvājuma veidošanas digitālā vidē pamati, Kultūras līderība un Darbs ar muzeju krājumu.

Kursā Novadu kultūras attīstības plānošana un vadība (40 akad. h) būs iespēja attīstīt prasmes veikt kultūras jomas stratēģisko plānošanu pilsētu un novadu līmenī, balstoties vietas unikālajos kultūras resursos un veidojot ilgtspējīgas un iekļaujošas kultūras pārvaldības modeli, sasniedzot noteiktos attīstības mērķus.

Kurss Kultūras piedāvājuma veidošanas digitālā vidē pamati (160 akad. h) sniegs zināšanas un izpratni par digitālo kultūras produktu un pakalpojumu attīstību un izplatīšanu. Kursa dalībnieki tiks iepazīstināti ar tiešsaistes pasākumu veidošanas specifiku, digitālo mārketingu, vizuālās un audiovizuālās komunikācijas veidošanu digitālā vidē.

Kurss Kultūras līderība (100 akad. h) Daces Melbārdes vadībā veicinās Latvijas kultūras organizāciju vadītāju un kultūras projektu attīstītāju personīgo profesionālo līderību, labāk izprotot kultūras līderības un pārmaiņu vadības procesus, kā arī apzinot savas profesionālās izaugsmes vajadzības un nepieciešamos īstenojamos soļus.

Kurss Darbs ar muzeju krājumu (160 akad. h) sniegs zināšanas, prasmes un kompetences darbā ar muzeju krājumu kā pamatu kultūrvēsturiskā mantojuma veidošanai, saglabāšanai un popularizēšanai muzejos. Kurss seko muzeju jomas aktualitātēm un jaunākajām tendencēm, sniedzot iespēju sadarboties ar atzītiem nozares speciālistiem.

Mācību programmās ir ietvertas gan lekcijas, gan patstāvīgais darbs, gan interaktīvas apmācību metodes – grupu uzdevumi un refleksija, aktīvi iesaistoties kopīgajā mācību procesā visiem dalībniekiem. Nodarbības vada LKA pasniedzēji un atzīti nozares speciālisti, sniedzot dalībniekiem iespēju iegūt konsultācijas pie pieredzējušiem profesionāļiem.

Izvērsta informācija par pieteikšanos kursiem un mācību ieguvumiem pieejama LKA mājaslapā https://lka.edu.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja