Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Lordi būs festivālā Saldus Saule,atteikums bijis mārketinga triks

Festivāla_ Saldus Saule _rīkotāji paziņojuši, ka somu grupa _Lordi _uzstāsies vasarā gaidāmajā festivālā, bet iepriekš publiski izspēlētais atteikums mūziķiem vietējo mācītāju protestu dēļ esot mārketinga triks lielākai uzmanības piesaistīšanai.

Festivāla "Saldus Saule" Jolanta Ķiģele aģentūru BNS informēja, ka notikusi informācijas noplūde un tāpēc pirmdien, 21.martā, nenotiks preses konference, kurā bija iecerēts to atklāt.

Viņa apstiprināja, ka uz lielās skatuves uzstāsies “Skyforger” un “Lordi”, savukārt 21. martā tiks nosaukts trešais lielais „Saldus Saules 2011” pirmās dienas viesis.

"Mācītāju vēstule bija īsta, kas tiktu ņemta vērā, ja tam būtu pamats, taču "Lordi" šāda grupa nav," aģentūrai BNS svētdien uzsvēra Ķiģele."Lordi" neesot nedz velni, nedz negāciju sludinātāji. Viņi pārstāv to mūzikas stilu, kurš lepojas ar spilgtu šovu, drosmīgu ārieni un ironiskām dziesmām.

Rokmūzikas festivāla organizētāji bija iecerējuši pirmdien, 21.martā, informēt par festivāla dalībniekiem un atteikumu somu grupai “Lordi” it kā vietējo mācītāju protesta dēļ.

BNS jau ziņoja, ka organizatori paziņoja, ka „Saldus Saulē”, pakļaujoties baznīcas spiedienam, atcelta Somijas grupas uzstāšanās.

Festivāla rīkotājiem adresētajā vēstulē mācītāji pauda, ka „Lordu” dziesmu teksti „var izraisīt destruktīvus procesus cilvēkā, kuri grauj ne vien katra indivīda dzīvi, bet arī ietekmē visu sabiedrību un tajā notiekošos procesus”.

„Mēs, festivāla organizatori, arī ticam, ka Dieva vārdam ir liels spēks, kā to min baznīcas pārstāvji savā vēstulē, un nevēlamies, lai festivāla „Saldus Saule” vārds tiktu aptraipīts ar sliktu slavu kā vardarbības propagandētājs," uz vēstuli publiskajā telpā atbildēja festivāla rīkotāji.

“Lordu” grupas pārstāvis Franks Suepfle iepriekš aģentūru BNS e-pastā informēja, ka “Lordiem” nekad iepriekš nav bijušas šāda veida problēmas, taču neatbildēja uz jautājumu, vai patiesībai atbilst informācija, ka viņi uzaicināti uz “Saldus Sauli”, taču pēc tam saņēmuši atteikumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja